Du skal blot skubbe kontakterne i højre side ind i en ledig bås på bundkortet i din pc, så er drevet klar til brug.

Kioxia Exceria Plus G3 – 2 TB

Exceria Plus G3 er en billig og effektiv opgradering af lagerpladsen i din pc.

af Morten Skeldal Østergaard #Harddisk #Kioxia
9.1

SSD-drevet Exceria Plus G3 er en potent opgradering af din pc, der giver dig masser af lagerplads og med stor sandsynlighed også en hurtigere indlæsning af data.

Drevet syner ikke er meget, når man tager det ud af den lille æske. Det er cirka halvt så stort som et kreditkort og ikke meget tykkere.

Installationen er forholdsvis nem, hvis du er vant til at åbne din computer, og Exceria Plus G3 skubbes nemt på plads i den lille M.2-bås.

Inden vi kom så langt, var vi dog nødt til at klone det gamle drev med mindre kapacitet, så vi kunne få al indholdet over på det nye. Her ville det have været rart, hvis Kioxia havde stillet bare et helt basalt kloningsprogram til rådighed, men det måtte vi selv stå for at fremskaffe. Du får dog et program med, som kan overvåge drevets generelle helbredstilstand, men du skal nærlæse manualen for at finde frem til det relevante link til firmaets hjemmeside. Vi klarede den fysiske del af kloningen ved hjælp af Sandberg USB 3.2 Cloner & Dock, som vi testede for nylig.

Exceria Plus G3 lever op til Kioxias løfte, og vi målte faktisk en smule over den angivne læsehastighed på 5.000 megabytes i sekundet. Det er ganske vist ikke det hurtigste drev, vi har testet af denne type, men det er betydeligt hurtigere end det gamle drev i computeren, og prisen for de 2.000 gigabytes (2 terabytes), som der er plads til på Exceria Plus G3, gør drevet til en attraktiv opgradering af din pc.


+ 2 terabytes til en god pris

+ Lever op til løfterne

– Intet kloningsprogram

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Exceria Plus G3 er en billig og effektiv opgradering af lagerpladsen i din pc.

Specifikationer

Mærke
Kioxia
Type
M.2 SSD NVMe
Kapacitet
2 terabytes
Tilslutning
M.2
Pris pr. gigabyte
51 øre