Skærmen i Google Nest Hub er på 7 tommer.

Google Nest Hub (2. generation)

Google Nest Hub styrer dit digitale hjem. Du skal bare fortælle den, hvad den skal gøre.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Google
9.2

Google Nest Hub er som skabt til at være den centrale del af dit smarte, stemmestyrede hjem.

Det er i al sin enkelhed en lille skærm, der er bygget sammen med en højtaler, og det er den digitale kammertjener, Google Assistent, der er kernen i det hele.

Du bruger Nest Hub ved at tale til den. Når du har sagt “OK Google” eller “Hey Google”, lytter Google Assistent til det du siger, og svarer så ved at tale eller vise resultater på skærmen.

Assistenten kan svare på enkle spørsmål, som “hvad hedder hovedstaden i Burundi”, men du kan også bruge den til at styre smarte, elektroniske enheder i hjemmet. Vi bad Nest Hub om at tænde og slukke for vores Philips Hue-pærer i forskellige rum, og højtaleren reagerede nærmest øjeblikkeligt på vores kommandoer.

Højtaleren er i øvrigt fin til at gengive assistentens stemme, men den beskedne lydkvalitet lægger dog ikke op til længere tids musiklytning.

I disse tider, hvor videosamtaler for alvor har fået deres gennembrud, ville det have helt perfekt, hvis Nest Hub havde et indbygget webkamera, men det må vi undvære. Til gengæld er det lykkedes Google at presse prisen i bund, så det ikke virker så uoverkommeligt at have flere eksemplarer af Nest Hub rundt omkring i hjemmets rum.

Den nyeste udgave af Nest Hub ligner til forveksling den første, der kom for to år siden. En af de få nye funktioner er søvnovervågning, der virker ved hjælp af Nest Hubs bevægelsessensor. Den opfanger nogenlunde, om du sover uroligt, men du får langt fra lige så detaljerede målinger, som med et billigt ur med pulsmåler. Vi er dog villige til at tilgive meget, for den nyeste udgave af Nest Hub er faktisk billigere end den oprindelige udgave var, da den udkom.

Du kan læse vores test af den oprindelige Google Nest Hub her i Testzonen.

 


+ Mange anvendelsesmuligheder

+ Lav pris

– Vi savner et webkamera

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Google Nest Hub styrer dit digitale hjem. Du skal bare fortælle den, hvad den skal gøre.

Specifikationer

Mærke
Google
Produkttype
Smart højttaler
Mål
178 x 118 x 67 cm
Vægt
480 gram
Tilslutning
1,5 meter strømkabel