Google Nest Hub giver ekstra muligheder med Googles digitale assistent.

Google Nest Hub

Google Nest Hub gør det nemt at styre det digitale hjem.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Google
9.3

Der findes et bredt udvalg af højtalere, hvor Google Assistent er indbygget, men nu kan du også købe Google Nest Hub, hvor assistenten kombineres med en højtaler og en syv tommer stor skærm.

Googles digitale assistent er vores klare favorit, når det digitale hjem skal styres med mundtlige kommandoer. Ikke bare fungerer Google Assistent med mange forskellige apparater som fx Philips Hue; du kan også give den kommandoer og stille spørgsmål på dansk og få et svar, som er til at forstå.

Skærmen giver masse ekstra muligheder for at få vist indhold fra nettet ved blot at tale til Nest Hub. Du kan fx få vist dine billeder fra Google Fotos ved at sige “vis billeder fra Kreta”. Skærmen viser så de billeder fra din Google-konto, som er GPS-mærket til at være taget på Kreta.

Google Nest Home kan alt det samme som Googles lille højtaler, Google Home Mini. Du kan fx få en vejrudsigt, men i modsætning til højtaleren, så kan du også få vist en hel uges oversigt på Nest Homes skærm.

Navnet Nest dækker over en hel serie af produkter til det digitale hjem og Google producerer også kameraer under Nest-mærket, som kan overvåge hjemmet og vise optagelserne på skærmen.

Skærmen egner sig også godt til at vise opskrifter. Hvis du fx beder om at finde en opskrift på boller, så finder Google Assistent velegnede opskrifter på nettet. Herefter kan du få opskriften læst højt, men du står og kokkerer. Du skal bare selv give Nest Hub besked, når du er klar til næste punkt i opskriften. Det er ret smart, hvis man står med hænderne smurt ind i dejrester.

Hvis hænderne er rene, og du ikke har lyst til at give talte kommandoer, så kan du også styre indholdet på skærmen med fingrene som på en tablet.

Hvis du i øvrigt ikke bryder dig om, at Google Nest Hub lytter til alt, hvad der foregår i hjemmet, så kan du slå mikrofonen fra med en lille knap på bagsiden.

Samlet set får du meget for pengene med Google Nest Hub. Den indbyggede højtaler er bedre end i Google Home Mini og oven i købet får du også de ekstra muligheder, som skærmen giver dig – altsammen til under 1.000 kroner.


+ Fin pris

+ Vellykket assistent

+ Godt samspil med skærmen

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Google Nest Hub gør det nemt at styre det digitale hjem.

Specifikationer

Mærke
Google
Produkttype
Skærm med digital assistent
Tilslutning
Wifi og Bluetooth