Den lille tænd-/slukknap kan programmeres til at have andre funktioner.

Cooler Master Pi Case 40

Cooler Master Pi Case 40 giver en god beskyttelse af din Raspberry Pi 4, så du kan tage den med i lommen.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Cooler Master
9.0

Computertilbehørsproducenten Cooler Master har fremstillet et solidt kabinet til Raspberry Pi 4. Det får minicomputeren til at fungere som en lille og praktisk stationær pc.

Den lille, billige computer, Raspberry Pi, er som udgangspunkt bare en ubeskyttet printplade, hvor alle de skrøbelige komponenter er helt blottede. Det betyder, at fedtede fingre eller spildt kaffe hurtigt kan gøre ende på det lille elektroniske vidunder.

> Læs vores test af Raspberry Pi 4.

Cooler Master Pi Case 40 leveres i en lille, praktisk papæske, hvor samlevejledningen er trykt direkte på indersiden af æsken. Det tager kun et øjeblik at montere Raspberry Pi 4 i kabinettet, og der medfølger endda en lille kølepude, som i samspil med køleelementer i Pi Case 40 kan holde processoren i Raspberry Pi 4 kold, så du kan køre den på en højere clockfrekvens, og dermed få en hurtigere computer. Vi kørte Raspberry Pi 4 på 2,1 GHz, og processoren var faktisk koldere i Pi Case 40, end når vi kørte processoren på 1.5 GHz uden kabinettet.

Pi Case 40 passer perfekt til alle udvidelsesportene i Raspberry Pi 4, og der er en smal rille, hvor du kan trække kabler ud, hvis du fx vil tilslutte et kamera.

På undersiden sidder fire huller, så du kan skrue kabinettet fast på bagsiden af en skærm, og der følger også fire beslag med, som gør det muligt at hænge Pi Case 40 op på stort set hvad som helst.


+ Køler processoren

+ Beskytter Raspberry Pi

+ Praktisk ophæng

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Cooler Master Pi Case 40 giver en god beskyttelse af din Raspberry Pi 4, så du kan tage den med i lommen.

Specifikationer

Mærke
Cooler Master
Produkttype
Kabinet
Mål
96 x 68,2 x 27,3 mm