Termometrene lades op, når de sættes på plads i blokken.

Apption Labs Meater Block

Du går ikke ned på grilludstyr med hele fire stegetermometre, der kan tale med en app på din telefon.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Apption Labs
9.7

Meater Block må være det ultimative værktøj til den grejglade grillmester. Du får hele fire stegetermometre, der fungerer sammen med en app på din telefon, så du hele tiden kan holde øje med kødets temperatur inde i grillen.

Du skal blot stikke et termometer godt ind i kødet, så sensoren på spidsen kan registrere den indre temperatur. Der sidder også en sensor i den anden ende af termometret, hvilket er ret smart, fordi du så også hele tiden kan holde øje med temperaturen inde i grillen eller ovnen. Du kan også stege uden en app ved at bruge displayet på den fine opladerblok til termometrene.

Du får en alarm, når kødet har nået den forindstillede temperatur, og så det sådan bare at gå til bords. Når du har rengjort termometret sættes det tilbage i blokken, hvor det oplades ved hjælp af fire AA-batterier.

Vi havde god forbindelse til termometret hele tiden, også selv om vi bevægede os ind i køkkenet cirka 15 meter og et par betonvægge fra grillen. Blokken videresender signalet, så den bør stå i nærheden af ovnen eller grillen.

Det er meget nemt at bruge app’en, du får en endda en flot graf, der viser, hvordan din stegning er gået. Så kan du fx se, hvor meget temperaturen falder i grillen, når du letter på låget.

Prisen på Meater Block er ret heftig, og for de fleste amatørgrillmestre vil det sikkert være nok med et enkelt eksemplar af Meater. Vi har tidligere testet singleversionen Meater+, som kan fås for en lidt mere spiselig pris. Du kan læse vores test af den her.


+ God app

+ Lang rækkevidde

+ Fire termometre

– Høj pris

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Du går ikke ned på grilludstyr med hele fire stegetermometre, der kan tale med en app på din telefon.

Specifikationer

Mærke
Apption Labs