Tasterne i Modern 15 er godt belyst.

MSI Modern 15 A10RAS-065NE

MSI Modern 15 giver dig en fornuftig ydelse til prisen. Den er nem at tage med på farten, og den ser godt ud med sine hvide taster på sort baggrund.

af Morten Skeldal Østergaard #Computer #MSI
7.8

MSI Modern 15 er en af den slags computere, der ser dyrere ud, end den er. Det let nedsænkede tastatur med de lyse taster på den mørke baggrund giver et godt førstehåndsindtryk.

De indre komponenter kan ikke helt leve op til de forventninger, man får, når man ser computeren. Ydelsen er lidt på det jævne, og det kan mærkes, hvis du har mange programmer åbne på samme tid og samtidig har masser af faneblade åbne i Chrome-browseren. Grafikkortet har ikke kræfter til de helt vilde spil, og det er tydeligt, at det er en computer, der har det bedst med helt almindelige arbejdsopgaver på pc’en.

På den anden side er prisskiltet ikke så afskrækkende. Der er faktisk en fin sammenhæng mellem pris og ydelse i MSI Modern 15, selv om vi nok ville foretrække den lidt hurtigere Lenovo IdeaPad Flex 5 i denne prisklasse. Den kan du læse vores test af her. Hvis du foretrækker en lidt større skærm, så er Modern 15 bestemt heller ikke nogen dårlig pc.

Det er en slank og let pc, som alligevel er forholdsvis solidt bygget. Her er det især skærmen, som er med til at give pc’en den slanke linje. Skærmen har ikke touch, og den matte overflade giver stort set intet genskin fra solen eller lamper i rummet.

Tastaturet er ikke nogen stor oplevelse at skrive på. Det har en meget kort tastegang, og det er svært at få føling med tasterne. Til gengæld ser det godt ud med en stærk, hvid baggrundsbelysning, og bogstaverne er store og tydelige. Det er et tastatur, du vil sætte pris, hvis du er typen, der skriver med to pegefingre, mens 10-fingerskribenter nok bør kigge sig om efter noget andet.

På grund af pc’ens kompakte udformning sidder komponenterne tæt pakket inde i maskinen. Det betyder også, at computeren har svært ved at komme af med varmen, og den kan især blive godt lun i bunden, hvor overskudsvarmen ledes ud gennem en masse små ventilationshuller. Det er ikke en computer, du skal sidde med i skødet i alt for lang tid ad gangen.


+ Flot belyste taster med store bogstaver

+ Fin sammenhæng mellem pris og ydelse

– Bliver varm i bunden.

 

 

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

MSI Modern 15 giver dig en fornuftig ydelse til prisen. Den er nem at tage med på farten, og den ser godt ud med sine hvide taster på sort baggrund.

Specifikationer

Mærke
MSI
Type
Bærbar pc
Processor
Intel Core i5-10210U, 1,6 GHz
Grafikkort
GeForce MX330
Hukommelse (RAM)
8 gigabytes
Lagerplads
512 gigabytes SSD
Skærmstørrelse
15,6 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
2 x USB 3.2, 1 x USB C 3.2
Tilslutninger
HDMI, Hovedtelefonudgang, Mikrofonindgang
Netværk
Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0
Mål
35,7 x 23,4 x 1,6 cm
Vægt
1,6 kg
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 10
CPU Mark
6745
2D Mark
252
3D Mark
2945
Memory Mark
2199
Disk Mark
11056
Benchmark (højest er bedst)
2417