Samsungs 4K-tv UEMU7005

Samsung UE55MU7005

Samsungs UE55MU7005T er et glimrende fjernsyn, der har intelligente funktioner, lækre detaljer og en fantastisk brugervenlighed.

af Mathias Alsted Lund Flinck #TV #Samsung
8.1

Klik fødderne på, sæt kablerne i, gennemgå en fem trins-guide, og så er du igang. Det tager knapt et kvarter, fra UE55MU7005 ligger i papkassen, til det er sat op med internetforbindelse og tv-kanaler. Brugervenligheden er simpelthen formidabel.

Fjernbetjeningen, der er lettere futurisk, får du en glimrende introduktion til under opsætningen, og den gør det nemt at navigere i styresystemet Tizens enkle menuer, hvor du nemt kan få adgang til de vigtigste apps som Netflix, HBO, Spotify og tilsluttede enheder som en Blu Ray-afspiller. Alt du tilslutter med HDMI, registrerer fjernsynet automatisk og skifter til den pågældende enhed – det er nemt og fungerer fint.

Flot billede med få mangler
Billedkvaliteten står næsten mål med brugervenligheden. 4K-fjernsynet leverer et detaljerigt billede, hvor der virkelig er smæk på farverne. Holder du dig til fabriksindstillingerne, får du stadig et særdeles dynamisk billede, der virkelig giver liv til både film og serier.

Bevægelser i billederne, fx ved sportsbegivenheder, går dog ikke lige så smidigt, som vi har set det på konkurrerende modeller, og så savner vi en smule detaljer i skærmbilledets mørke områder, der har en tendens til at blive lettere udvaskede.

Der kan kompenseres en smule for det ved at skifte mellem de forindstillede billedprofiler eller finjustere indstillingerne i de meget overskuelige menuer, men det løser ikke helt problemerne.

 

Køb UE55MU7005T her:
www.samsung.dk

+ Brugervenligheden er i top
+ Enkel betjening
+ Skarpt billede
– Sorte områder mangler detaljer

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Et glimrende Smart TV, hvor brugervenligheden er i højsædet, og billedkvaliteten er helt udmærket.

Specifikationer

Mærke
Samsung
Mål
122,61 x 78,27 x 24,61 cm
Opløsning
3840x2160 pixels
Netværk
802.11 b/g/n/ac
Tilslutninger
4 x HDMI, Bluetooth, 3 x USB 2.0, Digital Audio, Google Cast
Vægt
17,9 kg
Elforbrug
111 W
Andet
Tizen OS (styresystem)