Projektoren vejer kun 1,6 kg og har et indbygget batteri, så det er oplagt at tage den med på tur.

ASUS Zenbeam L2

Zenbeam L2 giver dig et stort og flot billede på fx campingturen eller i sommerhuset.

af Morten Skeldal Østergaard #TV #Asus
8.0

Zenbeam L2 er en fiks, transportabel projektor, som giver dig et billede, der er større end de fleste fjernsyn.

Projektoren fungerer i bund og grund som et Smart TV med Googles styresystem Android TV. Det vil sige, at du kan installere og åbne apps fra alverdens streaming-tjenester som Netflix og Disney+ og starte afspilningen med et tryk på den udmærkede minifjernbetjening. Hvis du foretrækker at bruge Chromecast fra din telefon, kan du også starte  streaming på den måde. Endelig kan du bruge projektorens HDMI-indgang til at tilslutte hvad som helst, der har en tilsvarende udgang.

Billedet fra projektoren kan blæses op på et lærred eller en hvid væg. På tre meters afstand leverer projektoren et Full HD-billede, der er cirka 120 tommer (305 cm) i diameter. Skarpheden er fin – blandt andet takket en effektiv autofokus. Lyset fra projektoren var stærkt nok til at vise film i et helt mørkt rum, men hvis der var for meget lys fra omgivelserne, faldt kontrasten i billedet kraftigt.

Zenbeam L2’s styrke er helt klart muligheden for at tage den med, så du kan bruge den i campingvognen eller måske til en fest, hvor der skal vises filmklip eller billeder. Der følger en virkelig solid taske med, men det ville være rart, hvis vi også havde fået et beskyttende dæksel til den store, skrøbelige linse. Det indbyggede batteri sørger for, at du kan tage projektoren med ud under åben himmel og blæse billedet op på fx en hvid mur eller et medbragt lagen. Batteritiden er – alt efter lysstyrken – på 2-3 timer, så du skal nok ikke regne med at se en helaftensfilm på den måde.

Det tager kun et par minutter at sætte projektoren op et nyt sted. Du skal bare pege lyset op mod en hvid væg, så sørger projektoren selv for at rette billedet til, så det bliver rektangulært. Den indbyggede højtaler er god nok som en nødløsning, men hvis du vil se actionfilm, kommer du nok til at savne en mere slagkraftig bas.


+ Transportabel

+ Nem at sætte op

– Ikke så lysstærk

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Zenbeam L2 giver dig et stort og flot billede på fx campingturen eller i sommerhuset.

Specifikationer

Mærke
Asus
Mål
17,2 x 13,2 x 13,2 cm
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Netværk
Wi-Fi
Tilslutninger
HDMI, USB
Vægt
1,6 kg