Kameraet på bagsiden tager udmærkede billeder, men det er ikke en decideret kameratelefon.

ZTE Nubia RedMagic 6

Nubia RedMagic 6 er en højtydende smartphone, men dens blæser larmer alt for meget, når telefonen belastes.

af Morten Skeldal Østergaard #Telefon #ZTE
8.1

RedMagic 6 er en telefon, der er bygget til at være så hurtig som overhovedet muligt. Uanset om du spiller eller surfer rundt på nettet, kan du mærke, at du sidder med en superstærk smartphone mellem hænderne.

Skærmen har en ekstremt høj opdateringshastighed på 165 Hz. Det er især synligt i spil på telefonen, men du kan også mærke det, når du ruller ned igennem en lang hjemmeside. Hvis du skubber hurtigt opad, så tekst og billeder ræser henover skærmen, kan du stadig nå at skimme teksten, der bevæger sig flydende i stedet for at blive opdateret i små hak.

Skærmbilledet står generelt superskarpt, og kontrasten er høj. Når du skruer helt op for lysstyrken, kan du uden problemer bruge telefonen udenfor på en solskinsdag.

RedMagic 6 kan blive temmelig varm, når den belastes med krævende opgaver. Vi kunne næsten ikke røre ved bagsiden, efter vi havde kørt en app, der testede telefonens ydelse. Som noget lidt specielt er der indbygget en blæser, der puster varm luft ud af køleriller i siden af telefonen, men den blev vi hurtigt fristet til at slå fra, for den larmer næsten lige så meget som en stationær pc. Det hjælper heller ikke, at lyden mest af alt lyder som en højfrekvent hvinen.

Vi har aldrig oplevet en telefon med så kraftig en højtaler. Når du har skruet helt op, er lydtrykket direkte ubehageligt. Det er noget, man lige bør være opmærksom på, før man sætter lydstyrken til 100 procent og efterlader telefonen et sted, hvor andre skal være i stue med den. Den forkerte ringetone ved et opkald kan nærmest forveksles med en brandalarm.

RedMagic 6 har en batteritid på lidt over et døgn. Det kræver blot, at du slår de mest krævende effekter fra. Det kan heldigvis klares med en lille rød skydeknap i det ene hjørne.

Det er en stor og tung telefon, og det kan være svært at finde plads til den i en bukselomme. Du skal virkelig have brug for den gode skærm og den høje ydelse for at orke at slæbe rundt på telefonen til daglig.

 


+ Meget hurtig

+ Fantastisk skærm

– Støjende blæser

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Nubia RedMagic 6 er en højtydende smartphone, men dens blæser larmer alt for meget, når telefonen belastes.

Specifikationer

Mærke
ZTE