Sony Xperia XA1

Slank og hurtig kameramobil.

af Torben R. Simonsen #Telefon #Sony
8.9

Sony har med sin nye telefon XA1 valgt et lidt utraditionelt format i størrelsen. Hvor flere af konkurrenterne i samme prisklasse har et format på omkring 7 x 14 cm er XA1 både smallere og længere. Formatet gør, at det er nemt at betjene telefonen med én hånd, uden at tomlen skal strækkes helt ud, og det går hurtigt og nemt med at skifte fra side til side på telefonens startskærm.

 

Hurtig processor

Det er en MediaTek Helio P20, der gør det hårde arbejde i Sony Xperia XA1. Porcessoren er næsten på omgangshøjde med dem, man finder i langt dyrere modeller fra fx Samsung eller Huawei. XA1 er da også lynhurtig både ved programstart og berøring af skærmen.

Skærmen er på fem tommer og kun HD, hvilket måske er lidt skuffende, men til gengæld suger det ikke livet ud af telefonens 2300 mAh-batteri på få sekunder. Tværtimod holder telefonen strømmen længe – endda noget længere end jeg forventede.

Kameraet er godt og på imponerende 23 megapixel og der er virkelig god autofokus samt ansigtsgenkendelse. I forhold til prisen i mellemklassen får du en smart, slank telefon, der er nem at betjene, og som reagerer hurtigt.

 

Find nærmeste forhandler:

www.sonymobile.com

 

+ Slank

+ Hurtig

+ God pris

 

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Sony Xperia XA1 er en smart, slank og hurtig kameramobil til en overkommelig pris.

Specifikationer

Mærke
Sony
Processor
MediaTek Helio P20
Hukommelse (RAM)
3 GB
Lagerplads
32 GB
Skærmstørrelse
5"
Skærmopløsning
HD 720p
Tilslutninger
USB-C
Batterikapacitet
2300 mAh
Styresystem
Android 7.0
Mål
14,5 × 6,7 × 0,8 cm
Vægt
0,145 kilo
Fingeraftrykslæser
Nej
Kamera
23 megapixel
Udskifteligt microSD-kort
Ja