SONY XPERIA X

Sony Xperia X

Mellemklasse-mobil til høj pris

af #Telefon #Sony
7.0

Sonys nye smartphone, Xperia X, ligner en topmodel, og prisen nærmer sig da også de luftlag, som de bedste telefoner fra Samsung og Apple befinder sig i. Desværre følger det indre i telefonen ikke helt med.

Processoren er i mellemklassen. Det kan ganske vist ikke mærkes ved almindeligt brug, men når der kø- rer flere krævende apps på samme tid, kan telefonen godt hakke lidt i det.

Samtaler går tydeligt igennem for begge deltagere, og der er især en rigtig god og klar lyd, når medhør er slået til.

Kameraet tager acceptable billeder i meget høj opløsning – også når lyset dæmpes lidt. Det var en glædelig overraskelse at finde en kameraudløserknap på siden af telefonen. Det er altså bare nemmere at tage billeder, når man ikke skal stå og fumle med en finger på skærmen hele tiden, så man kommer til at dække det halve af motivet. Knappen kan også åbne kamera-appen, så du er klar til at tage billeder på nul komma fem.

Selv om bagbeklædningen ikke kan tages af, er der alligevel plads til microSDkort i siden, så du kan tage endnu flere billeder. Ved at sætte en nål i kan du trække en lille slæde ud, hvor der er plads til både SIM- og microSD-kort.

Fingeraftrykslæseren gør det hurtigt at logge på telefonen. Læseren er bygget sammen med tænd-/slukknappen på siden og på grund af placeringen lander fingeren i samme vinkel hver gang, og vi oplevede ingen fejllæsninger.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En lækker telefon i mellemklassen til en pris, der desværre nærmer sig topmodellernes.

Specifikationer

Mærke
Sony
Processor
Qualcomm Snapdragon 650 hexa-core 64-bit
Hukommelse (RAM)
3 gigabytes
Lagerplads
32 gigabytes
Skærmstørrelse
5 tommer
Skærmopløsning
Full HD
Mål
14,3 x 6,9 x 7,9 cm
Fingeraftrykslæser
Ja
Kamera
23 megapixels, 13 megapixels