SAMSUNG GALAXY S7

SAMSUNG GALAXY S7

Lynhurtigt flagskib med knivskarpt kamera

af MAT #Telefon #Samsung
10.0

Samsungs nye mobilflagskib hedder Galaxy S7, og prædikatet topmodel passer perfekt på alle leder og kanter med denne telefon. Muskelmassen er imponerende og bliver kun marginalt overgået af de bedste iPhones. Alle apps og processer bliver afviklet uden ventetid – selv når jeg har adskillige apps åbne, leverer den hurtige processor mere end rigelig saft og kraft til, at alt kører gnidningsfrit.

Det er en fornøjelse at bladre gennem menuer og føle, at telefonen reagerer prompte på hver eneste tryk. Galaxy S7 har meget vel den bedste mobilskærm, som vi har haft i hænderne her på redaktionen. Udover at reagere perfekt på dine fingres berøring er billedkvaliteten også helt i top. Der er smæk på farverne og lysstyrken, og det er fx intet problem at se, hvad der sker på skærmen i skarpt sollys.

Det er med andre ord en fornøjelse at se film og billeder på den 5,1 tommer store skærm. Begge dele kan du selv skabe rigeligt af med det imponerende 12-megapixels kamera, der tager formidable billeder. Kameraet opfanger masser af lys og præsterer skarpe og lyse fotos i lyssvage omgivelser. Med denne telefon i lommen vil jeg ikke have nogen bekymringer med at pensionere kompaktkameraet.

Med en kvik processor og et potent kamera kunne man nemt frygte, at telefonen ofte skal en tur i opladeren, men det er så langtfra tilfældet. Jeg havde ingen problemer med at klare mere end 24 timer på en enkelt opladning – heller ikke når jeg kørte krævende apps med film og spil. Galaxy S7 er en helt igennem fantastisk telefon med masser af smarte funktioner og et stilrent design, hvor vi kun kan finde meget få småfejl – bl.a. at den flotte glasbagside kan blive en smule glat.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Markedets hurtigste Androidtelefon med lækre funktioner og et stærkt kamera.

Specifikationer

Mærke
Samsung
Processor
Exynos 8890
Hukommelse (RAM)
4 GB
Lagerplads
:32 GB
Skærmstørrelse
5,1 tommer
Skærmopløsning
1440 x 2560 pixels
Styresystem
Android 6.0
Mål
142,4 x 69,9 x 7,9 mm
Vægt
152 gram
Fingeraftrykslæser
Ja.
Kamera
12 megapixels Ansigtskamera: 5 megapixels
Udskifteligt microSD-kort
Ja.