Samsung Galaxy Note 8

Med Galaxy Note 8 viser Samsung, at firmaet stadig er blandt de bedste til at fremstille enorme telefoner.

af Morten Skeldal Østergaard #Telefon #Samsung
9.3

Samsung Galaxy Note 8 er den perfekte telefon for folk med meget store hænder eller dårligt syn. Skærmen er nemlig intet mindre end enorm. Med sine 6,3 tommer diagonalt er den faktisk større end mange e-bogslæsere.

Det betyder selvfølgelig, at det er nemmere at tyde, hvad der står på skærmen, men det resulterer samtidig i, at det er lidt af en kunst at balancere med telefonen, hvis du insisterer på kun at betjene den med én hånd.

Det er ikke kun størrelsen, der skiller Galaxy Note 8 ud fra konkurrenterne. Telefonen er også ekstrem på mange andre områder. Den er først og fremmest meget dyr – faktisk er den en af de dyreste telefoner, vi har haft til test. Den høje pris skyldes nogle imponerende specifikationer.

Skærmen er på alle måder det helt store shownummer i Note 8. Den er ikke bare stor; den er også rigtig god. Der er en virkelig god kontrast, og når du har taget billeder med det glimrende dobbeltkamera, er det en fornøjelse at se dem på skærmen bagefter.

Jeg havde lidt svært ved at vænne mig til at bruge telefonen til daglig, for det er ikke muligt at bruge den med én tommelfinger som mange andre telefoner. Du er nødt til at tage to hænder i brug.

Det hjalp gevaldigt at trække den medfølgende pen ud af sit gemme i telefonen og benytte den på skærmen. Den gjorde det nemt at kradse en hurtig note ned, og den giver også adgang til menufunktioner, som du ikke har, hvis du bare bruger fingrene.

Samsung Galaxy Note 8 er en fremragende telefon, og den inviterer til at blive brugt. Desværre er batteritiden ikke i top. Ved intensivt brug af GPS, kamera og notetagning med pennen kunne telefonen kun lige klare sig fra morgen til aften.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Med Galaxy Note 8 viser Samsung, at firmaet stadig er blandt de bedste til at fremstille enorme telefoner.

Specifikationer

Mærke
Samsung
Processor
Exynos 8895 Octa
Hukommelse (RAM)
6 gigabytes
Lagerplads
64 GB
Skærmstørrelse
6,3 tommer
Skærmopløsning
1440 x 2960 pixels
Batteritid
Li-Ion 3300 mAh
Batterikapacitet
22 timer
Styresystem
Android 7.1.1
Netværk
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct
Mål
162.5 x 74.8 x 8.6 mm
Vægt
195 gram
Fingeraftrykslæser
Ja
Kamera
12 megapixels
Udskifteligt microSD-kort
Ja
Andet
Medfølgende pen