Samsung Galaxy A5 2017

Samsung har igen skabt en vinder.

af #Telefon #Samsung
9.1

Samsung kan tilsyneladende ikke lade være med at lave fede telefoner. Selvom Galaxy A-serien ikke er helt så hurtig som Galaxy S-serien, får du med A5 det samme lækre design, et fremragende kamera, og en pris der er til at betale.

A5 er kvik og nem at navigere i. Der er et væld af indbyggede apps fra Samsung, Google og Microsoft, som til sammen skaber al den funktionalitet, man kunne ønske sig. Hvad enten det er Skype, tekstbehandling, email eller navigation, så har A5 det hele indbygget fra starten. Og der er naturligvis adgang til Google Play Store, hvor der findes endnu flere nyttige programmer.

Det er svært at ønske sig mere fra kameraet. Med sine 16 megapixel tager det super flotte billeder, og der er rigeligt med forskellige filtre og indstillinger til fotonørden. Kameraet filmer video i 1080p, så også her er det svært at bede om mere.

Batteriet i A5 kan holde til flere døgns stand by-tid, og når det løber tør, er det klar igen efter tre kvarters tid i opladeren. En anden fed detalje er, at klokkeslæt, dato og meddelelser er konstant synlige på låseskærmen. Det er altså nemt at holde styr på beskeder og klokken, uden at skulle samle telefonen op fra bordet.

Samsung A5 kan købes her.

+Lækker skærm
+Glimrende kamera
+Godt batteri

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Med Samsung Galaxy A5 får du en flot telefon med en lækker skærm til en fornuftig pris.

Specifikationer

Mærke
Samsung
Processor
1.9 GHz (8-kerners)
Hukommelse (RAM)
RAM 3 GB
Lagerplads
32 GB + microSDXC åbning - op til 256 GB
Skærmstørrelse
5.2" - Super AMOLED
Skærmopløsning
OLED-skærm - 1920 x 1080 pixels
Styresystem
Android
Mål
71.4 mm x 7.9 mm x 146.1 mm
Vægt
159 g
Fingeraftrykslæser
Ja
Kamera
16 Megapixel - CMOS - f/1.9