Der sidder hele fire kameralinser på bagsiden.

OnePlus 8T

En helt igennem fremragende telefon, der kan alt det, den skal kunne — med undtagelse af trådløs opladning.

af Martin Lorentsen #Telefon #OnePlus
9.0

OnePlus 8T er en sværvægter af en 5G-smartphone, og den har et væld af imponerende funktioner.

Hvis du allerede har en OnePlus 8, behøver du dog ikke fare ud for at købe den nye udgave. OnePlus 8T minder nemlig meget om forgængeren fra foråret 2020 og har for eksempel samme processorkraft og lagerplads som OnePlus 8.

Telefonen er dog alligevel en solid opgradering på flere punkter: Skærmen har en tårnhøj opdateringshastighed på 120Hz, hvilket gør det til en sand fornøjelse at spille spil på telefonen og at scrolle igennem sociale medier som Facebook. Skærmens høje opdateringshastighed kommer også til udtryk, når du bruger de tunge apps som for eksempel Google Maps, der, takket være den potente Qualcomm Snapdragon 865-processor, sjældent har kørt bedre på en telefon.

OnePlus 8T har fire kameraer på bagsiden. Tre af dem har vi set før i OnePlus 8, og de tager fremragende billeder. Det fjerde og nye kamera tager ikke billeder, men styrer derimod belysningen, når du tager billeder i sort-hvid, så dine billeder bliver afsindigt skarpe. Når du optager videoer med OnePlus 8T, kan du aktivere Super Stable-funktionen, der gør, at selv de mest rystende hænder kan filme helt stille og roligt.

Med til telefonen hører den nye Warp Charge 65-oplader, der kan lade det særdeles udholdende 4.500 mAh-batteri op fra 0 til 58 procent styrke på blot et kvarter. 20 minutter mere i stikkontakten giver et fuldt opladet batteri. Desværre kan telefonen dog ikke oplade trådløst.

Styresystemet i OnePlus 8T er det spritnye Android 11, som fungerer upåklageligt med telefonens nye og forbedrede brugergrænseflade. Den har fx et særligt Always on-display, hvor du kan tjekke notifikationer, klokkeslæt og alarmer uden at låse telefonen op med den ellers meget velfungerende fingeraftrykslås.


+ Fantastisk skærm

+ Lynhurtig opladning

–  Trådløs opladning

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En helt igennem fremragende telefon, der kan alt det, den skal kunne — med undtagelse af trådløs opladning.

Specifikationer

Mærke
OnePlus
Processor
Qualcomm Snapdragon 865
Hukommelse (RAM)
12 GB
Lagerplads
256 GB
Skærmstørrelse
6,55 tommer
Skærmopløsning
2400 x 1080 pixels, 402 ppi
Tilslutninger
USB-C
Batterikapacitet
4.500 mAh
Styresystem
Android 11
Netværk
5G
Mål
16 x 7,4 x 0,8 cm
Vægt
188 gram
Fingeraftrykslæser
Ja, i skærmen
Kamera
48 MP, 16 MP Ultra wide, 4 MP macrolinse, 2 MP Monochromlinse. Frontkamera: 16 MP
Udskifteligt microSD-kort
Nej