Den lille skyder på siden kan hurtigt gøre telefonen lydløs.

OnePlus 11 5G

OnePlus 11 5G er en lynhurtig telefon med en stor og stærk oplader.

af Morten Skeldal Østergaard #Telefon #OnePlus
9.0

OnePlus 11 har pladen fuld, når det gælder alle de ting, man kan kræve af en toptelefon i 2023.

Du er ikke et sekund i tvivl om, at du sidder med en ny OnePlus-telefon. Både æske og ladekabel er holdt i firmaets karakteristiske røde farve, og på siden af telefonen sidder et andet lille OnePlus-kendetegn: Det er en lille skydeknap, hvor du indstiller, om telefonen skal ringe, vibrere eller være helt lydløs, når nogen ringer til dig. Knappen er en praktisk detalje, som gerne måtte brede sig til flere telefoner.

Ydelsen i OnePlus 11 er blandt de bedste, vi har målt i en telefon. Processoren er sidste nye model fra firmaet Qualcomm, og i kombination med rigelig hukommelse har du, hvad du skal bruge for at kunne køre hvad som helst på telefonen uden problemer.

OnePlus skiller sig også ud fra mængden ved at have en USB-oplader inkluderet. Det er ellers blevet normalt, at du selv må anskaffe dig sådan én, når du køber ny telefon. Den fysisk store oplader til OnePlus 11 er endda på hele 100 watt, og vi kunne lade telefonen helt op på under en halv time. Her efter kørte telefonen i gennemsnit næsten to døgn, før den skulle lades op igen.

OnePlus har samarbejdet med det svenske firma Hasselblad om det indbyggede kameramodul. Kameraerne er arrangeret i en cirkel øverst til venstre på bagsiden. Det ser imponerende ud, men kameraet rager nogle millimeter ud, så telefonen vipper fra side til side, hvis du lægger den på et bord og betjener den med fingrene på skærmen.

Vi skød en række billeder ved blot at trykke på udløserknappen, og det gav nogle fine billeder med stor skarphed, selv når vi rystede lidt på hænderne eller tog billeder i svag belysning. Farverne virker mere naturtro end med et typisk mobilkamera. Hvis du foretrækker billeder med lidt mere knald på farverne må du selv redigere dem efterfølgende.

Du kan logge på OnePlus 11 både ansigtsgenkendelse og en fingeraftrykslæser i skærmen. Ansigtsgenkendelsen er så hurtig, at vi endte med at foretrække den i vores tid med telefonen. Du når knapt nok at kigge på låseskærmen, før OnePlus 11 er låst op og klar til brug.

Hvis du vil spare lidt, kan du gå efter den lidt billigere model med mindre ram og lagerplads. Du kan også roligt regne med, at prisen falder hurtigt fra den vejledende pris, som vi har angivet, så snart nyhedens interesse begynder at dampe af.


+ Lynhurtig opladning

+ Høj ydelse

– Kameraet rager meget ud på bagsiden

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

OnePlus 11 5G er en lynhurtig telefon med en stor og stærk oplader.

Specifikationer

Mærke
OnePlus
Processor
Snapdragon 8 Gen 2
Hukommelse (RAM)
16 GB
Lagerplads
512 GB
Skærmstørrelse
6,7"
Skærmopløsning
3216 x 1440 pixels
Tilslutninger
USB-C
Batteritid
Næsten to døgn
Batterikapacitet
5000 mAh
Styresystem
Android 13
Netværk
Wi-Fi 7
Mål
16,3 x 7,4 x 0,85 cm
Vægt
205 g
Fingeraftrykslæser
Ja, i skærmen
Kamera
50 MP, 32 MP tele, 48 MP ultravid, 16 MP selfie-kamera
Udskifteligt microSD-kort
Nej
Benchmark (højest er bedst)
Geekbench 6: