OnePlus 10T fås i de to eksotiske farver: Moonstone Black og Jade Green.

OnePlus 10T 5G

OnePlus 10T skiller sig ud med sin exceptionelt hurtige oplader, der giver fuld opladning på under en halv time.

af Morten Skeldal Østergaard #Telefon #OnePlus
9.0

OnePlus 10T skiller sig ud fra mængderne af ensartede smartphones på ét afgørende punkt: Den oplader hurtigere end nogen telefon, vi har testet før.

Den rekord skyldes den velvoksne oplader, der følger med i kassen til telefonen. I en tid hvor mange producenter helt udelader en oplader, har OnePlus altså valgt at gå sine egne vegne med en 150 watt-oplader.

Det tog os under en halv time at lade telefonen helt op fra afladt tilstand. Det er altså godt nyt, hvis du har svært ved at undvære mobilen i længere tid ad gangen. Du må til gengæld undvære trådløs opladning.

Vi prøvede opladeren med telefoner fra andre mærker, og vi prøvede andre opladere sammen med OnePlus 10T. I ingen af tilfældene kunne vi nå op på bare tilnærmelsesvis sammenlignelige resultater, så du er altså afhængig af at have opladeren med dig, hvis du vil have den hurtige opladning.

Den hurtige opladning er et stort plus, men resten af telefonen skal man altså heller ikke kimse ad. Den har en hurtig Snapdragon-processor, der sammen med en flot skærm med en opdateringsfrekvens på 120 Hz sørger for, at alt på telefonen afvikles og vises gnidningsfrit.

Skærmen gemmer også på fingeraftrykslæseren, som hurtigt får dig logget på telefonen. Vi oplevede ingen fejllæsninger, mens vi brugte telefonen, men vi endte alligevel med at foretrække den indbyggede ansigtsgenkendelse, som er en anelse hurtigere.

På bagsiden sidder et stort kameramodul bestående af fire store cirkler, hvor der gemmer sig et 50 megapixel hovedkamera, et 8 megapixel vidvinkelkamera og et 2 megapixel makrokamera, der tager nogle flotte ultranærbilleder. Den fjerde cirkel er blitzen. Samlet set får du en kameraløsning, der leverer en billedkvalitet, som vil stille langt de fleste feriefotografer tilfreds. Kameraet tager også overraskende gode billeder, efter at solen er gået ned.

Hvis du er vant til at bruge en OnePlus-telefon og vil opgradere til en nyere model, så skal du være opmærksom på, at du må undvære den lille skydeknap til at skifte mellem ringetone, vibration og lydløs. Det er ellers en fin funktion, der er med til at give OnePlus-telefonerne lidt særpræg.

Vi testede den dyre model af telefonen med 256 gigabytes lager, men du kan også købe en model med 128 gigabytes. Den er cirka 800 kroner billigere.


+ Superhurtig opladning

+ Godt kamera

– Ingen skydeknap til at ændre tilstand

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

OnePlus 10T skiller sig ud med sin exceptionelt hurtige oplader, der giver fuld opladning på under en halv time.

Specifikationer

Mærke
OnePlus
Processor
Snapdragon 8+ Gen 1
Hukommelse (RAM)
16 GB
Lagerplads
256 GB
Skærmstørrelse
6,7"
Skærmopløsning
2412 x 1080 pixels
Tilslutninger
USB-C
Batteritid
Cirka to døgn
Batterikapacitet
4800 mAh
Styresystem
Android 12, OxygenOS 12.1
Netværk
Wi-Fi 6
Mål
16,3 x 7,5 x 0,9 cm
Vægt
204
Fingeraftrykslæser
Ja, i skærmen
Kamera
50 MP, 8 MP vidvinkel, 2 MP makro, 16 MP selfie
Udskifteligt microSD-kort
Nej
Benchmark (højest er bedst)
Geekbench: 1027 single, 3458 multi, OpenCL 6355