Ved siden af kameraet sidder en lille skyder, der hurtigt kan sætte telefonen på lydløs.

OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro er en fremragende toptelefon med et kæmpestort batteri.

af Morten Skeldal Østergaard #Telefon #OnePlus
9.0

OnePlus 10 Pro er en af de bedste Android-telefoner, du kan købe lige nu. Det er helt enkelt en telefon uden egentlige svage punkter.

Telefonen er godt skruet sammen, og den føles decideret lækker at holde om. Den er ganske vist ret ret glat, men glasset på bagsiden er slebet, så det har fået en materet overflade og nærmest føles blødt. Hvis du er typen, der har en tendens til at tabe din telefon, kan du glæde dig over, at du får et silikone-cover med i kassen. I kassen ligger også OnePlus’ karakteristiske røde USB-kabel og en helt afsindig hurtig oplader. Selv om batteriet har en stor kapacitet på hele 5.000 mAh, tog det os kun lidt over halv time at lade det helt op.

Telefonens ydelse er helt i top, for OnePlus 10 Pro er pakket med alt det nyeste hardware. Her er det især processoren, der sætter skub i sagerne. Den er en af de hurtigste, vi har målt med vores benchmark-værktøj.

Den hurtige processor i samspil med en virkelig god skærm, der kan opdateres med 120 Hz, giver en flydende oplevelse, når du ruller ned gennem indhold på fx en hjemmeside.

Kameraet er fremstillet i samarbejde med det svenske firma Hasselblad. Det tager billeder i flot kvalitet, men det hæver sig ikke over andre telefoner i denne prisklasse. Og det er trods alt stadig et mobilkamera med de begrænsninger, det nu giver.

Vi tog en serie billeder, hvor vi bare brugte kameraets standardindstillinger og sammenlignede med vores referencebilleder fra kameraet i Xiaomi 11 – en telefon, der på flere måder minder om OnePlus 10 Pro. Her var billederne fra Xiaomi-telefonen faktisk bedst.

Hasselblad-kameraet i OnePlus 10 Pro giver mange muligheder for at eksperimentere med fotografering, hvis man skulle få lyst til det. I Pro-indstillingen kan du nemt selv styre blandt andet lukkertid og ISO, og det er ingen sag at skifte mellem kameraets linser. Det er samtidig også det mest dekorative kamera, vi har set på en telefon. Kameramodulet på bagsiden består af fire lige stor cirkler, hvor blitz og linser sidder monteret i en glasramme, hvor Hasselblad-navnet diskret er blevet sneget ind.

Den lille skyder øverst på den ene kant er en fin detalje. Her kan du hurtigt skifte tilstand mellem “ring”, “vibrere” eller “lydløs”, så opkald til telefonen ikke forstyrrer mere end højst nødvendigt.


+ Meget hurtig

+ Flot skærm

+ Hurtig opladning

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

OnePlus 10 Pro er en fremragende toptelefon med et kæmpestort batteri.

Specifikationer

Mærke
OnePlus
Processor
Snapdragon 8 Gen 1
Hukommelse (RAM)
8 GB
Lagerplads
128 GB
Skærmstørrelse
6,7 tommer
Skærmopløsning
3216 x 1440 pixels
Tilslutninger
USB-C
Batteritid
Cirka to døgn
Batterikapacitet
5.000 mAh
Styresystem
Android 12
Netværk
Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2
Mål
16,3 x 7,39 x 0,86 cm
Vægt
201 g
Fingeraftrykslæser
Ja, i skærmen
Udskifteligt microSD-kort
Nej
Andet
48 MP, 8 MP tele, 50 MP ultravid, 32 MP selfie
Benchmark (højest er bedst)
Geekbench: 1259 single, 4189 multi