Motorola Moto Z3 Play

En stor mobiltelefon med god lagerplads, kraftigt batteri og unikke udvidelsesmuligheder.

af Henrik Ræder Clausen #Telefon #Motorola
8.4

Ved første blik på Moto Z3 Play er det den store skærm på hele seks tommer, der imponerer. Den fylder hele telefonens forside, så der er ingen fysiske knapper. Fingeraftrykslæseren er elegant monteret på siden af telefonen.

Det næste, der falder i øjnene, er den flade bagside med et sæt kontakter, der er noget helt unikt: Mulighed for at tilslutte ekstramoduler. Med telefonen følger en batteripakke, der giver ekstra lang brugstid – og en samlet vægt på over 220 gram. Det gør Moto Z3 Play til en temmelig stor telefon.

De fleste af telefonens specifikationer er i den gode ende: Den har 4 GB ram og hele 64 GB lagerplads, samt mulighed for at montere et ekstra SIM-kort eller et SD-kort. Skærmen på hele seks tommer har en høj opløsning og står flot i lys og farver. Processoren, SnapDragon 636, hører dog til de langsommere.

Android-systemet er den lidt ældre version 8.1. Motorola har valgt at lave forholdsvis få ændringer af Android-systemet, og det kan vi godt lide: Kender man en Android-telefon i forvejen, er det nemt at vænne sig til denne model. Betjeningen er flydende, og der dukker små guider op for at hjælpe dig godt i gang.

Telefonen oplader meget hurtigt, og med batteripakken monteret kører den usædvanligt længe på en opladning. Låseskærmen har en god og tydelig indikator af, hvor meget strøm batteriet har tilbage.

Til gengæld er telefonens rå hastighed på det jævne, så den er mindre egnet til at køre krævende apps. Langt de fleste apps fungerer dog fint i det daglige.

En telefon, der kan udvides

Det helt unikke ved denne telefon er dog muligheden for udvidelser. I øjeblikket findes der femten forskellige moduler, for eksempel bedre kamera eller højtaler, eller endda en projektor. Når man tilslutter et modul, vil en guide hjælpe med opsætning og tilhørende apps. Det er smart, men koster derefter.

Hvis du forventer at få brug for nogen af udvidelserne, er Moto Z3 Play et glimrende valg. Men får du ikke brug for dem, findes der gode alternativer til konkurrencedygtige priser.

 

+ Kan udvides

+ Stor skærm

+ Godt med lagerplads

+ Lang batteritid

– Moderat ydelse

 

Du kan finde en forhandler af Moto Z3 Play her:

www.pricerunner.dk

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En stor og velfungerende telefon med høj skærmopløsning og lang batteritid, samt en helt unik mulighed for at tilkoble ekstraudstyr.

Specifikationer

Mærke
Motorola
Processor
Qualcomm Snapdragon 636 1,8 GHz
Hukommelse (RAM)
4 GB
Lagerplads
64 GB
Skærmstørrelse
6 tommer
Skærmopløsning
2160 x 1080 pixels
Tilslutninger
USB-C
Batterikapacitet
3000 mAh + 2220 mAh
Styresystem
Android 8.1
Netværk
802.11ac
Mål
156.5 x 76.5 x 6,7 mm (h x b x d)
Vægt
228 gram (med batteripakke)
Fingeraftrykslæser
Ja
Kamera
12 MB + 8 MP
Udskifteligt microSD-kort
Ja, eller ekstra SIM-kort
Andet
Ekstramoduler kan tilkøbes
Benchmark (højest er bedst)
105316