Motorola G4 Plus er en billig og supergod budget-telefon

Motorola Moto G4 Plus

Motorola G4 Plus er en hurtig og yderst godt alternativ til de dyre smartphones.

af #Telefon #Motorola
9.1

Der er hård kamp om smartphone-markedet, hvor giganter som Samsung og Apple pustes i nakken af procenter som OnePlus og Motorola, der leverer solide telefoner til yderst lave priser.

Moto G4 Plus er Motorolas seneste skud på stammen af budget-telefoner. Og den gør det yderst godt.

Telefonen er 9 mm bredere og 15 mm højere end en iPhone 6, så hvis du har en kærlighed for små telefoner, bliver du ikke glad for Moto G4 Plus. Bagbeklædningen er af hård plastic, men føles ikke billig. Beklædningen skal tages af for at få adgang til kortlæsere til to SIM-kort og ét SD-kort.

Telefonen er hurtig. Jeg mærker ingen forsinkelser, hvis jeg forsøger at åbne stribevis af programmer og hurtigt skifter imellem dem – eller når jeg bladrer igennem mine billeder eller videoer skudt i HD.

G4 Plus er udstyret med et front- og et bagkamera. Kameraet på 16 MP på bagsiden gør det overraskende godt. Autofokusset er lynhurtigt, billederne står skarpe med masser af detaljer, selv i mørke lysforhold. Farverne er klare på den 5.5” store full-HD skærm. Den automatiske HDR-tilstand, der bl.a. gør mørkere billeder lysere, er hurtig.

Fingerscanneren nederst på frontskærmen har virket helt fejlfri i de dage, jeg har brugt telefonen. Men finger-knappen er også en smule overflødig: Du kan bruge den til at vække telefonen op fra dvaletilstand – og ellers intet andet, hvilket er en smule spild af plads.

Moto G4 Plus-telefonen kommer med et par smarte og yderst brugervenlige features: Hvis du vrider håndledet to gange, åbnes kamera-appen. Placerer du telefonen med frontsiden ned ad, dæmper du underretninger og opkald – og løfter du G4 Plus, vågner den fra dvale, og du kan se, om du har nogle notifikationer. Og laver du et karate-hak med telefonen, tændes lommelygten.

Motorola G4 Plus leveres med en TurboPower-oplader, der i min test opladede batteriet (3000 mAh) yderst hurtigt – knap 100 minutter tog det.

G4 Plus er vandafvisende – og ikke vandtæt som sidste års Moto G. Det er ikke det, der får læsset til at vælte, men det trods alt et step ned.

Motorola Moto G4 Plus kan købes her via Pricerunner.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Du bør overveje Motorola G4 Plus, hvis du leder efter supergodt alternativ til de dyre smartphones.

Specifikationer

Mærke
Motorola
Processor
Octa Core
Hukommelse (RAM)
2 GB
Lagerplads
16 GB
Skærmstørrelse
5,5 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
Tilslutninger
Micro SD-kort, micro USB-stik, headset
Batterikapacitet
3000 mAh
Styresystem
Android
Netværk
Wi-Fi 802.11n, Wi-Fi 802.11g, Bluetooth,
Mål
15,3 x 7,6 x 0,9 cm
Vægt
155 gram
Fingeraftrykslæser
Ja
Kamera
16 megapixels, 5 megapixels (front)
Udskifteligt microSD-kort
Ja (op til 128 GB)
Andet
Dual-sim