Huawei P10

P10 måler sig fint med de store drenge på smartphone-markedet.

af Mikkel Jacobsen #Telefon #Huawei
9.3

Kinesiske Huawei giver den gas i disse år. De har efterhånden telefoner på markedet for enhver smag og ethvert budget, og deres produkter kan uden den store debat regnes i samme liga som iPhone og Samsung Galaxy.

Selvom Huawei P10 ikke koster nær så meget, er der kvalitetsmæssigt faktisk ikke langt fra denne telefon til Huaweis egen supertelefon Mate 9 Pro og konkurrenterne Samsung og Apples flagskibstelefoner. Kameraet er nemlig fremragende, skærmen helt skarp, og designet er flot, samtidig med at det er herligt nemt at bruge.

Designmæssigt gør telefonen nemlig ikke det store væsen af sig, men det skal Huawei bestemt ikke høre et ondt ord for. Der skal være plads til ”kedelige” telefoner på et marked, hvor fabrikanterne konkurrerer om, hvis skærm der er krænget længst rundt om en overflade i sprælske farver.

Kameraet tager gode billeder, og de mange indstillinger gør det indbydende at eksperimentere med. Billederne bliver skarpe og farverne lækre.

God batteritid
Batterilevetiden er rigtig god, og du kan forvente et døgn til halvandet ved almindelig hverdagsbrug. Altså opkald, beskeder, brug af sociale medier og fotografering. Telefonen kunne i vores testperiode ligge i standby-tilstand i adskillige døgn, før det igen var tid til en opladning.

Telefonens styresystem er Android Nougat 7.0, så du får en telefon med de sidste nye funktioner. Er du ikke i forvejen bekendt med Android, lærer du det hurtigt, da telefonen som udgangspunkt er indrettet til at vise en pæn og enkel udgave af det fleksible styresystem.

Med Huawei P10 får du en solid telefon, der udadtil ikke gør det store væsen ud af sig. Men det er netop genistregen ved den. P10 er til dig, der har brug for en telefon, der kan det hele, samtidig med at du intet behov har for at skilte med den.

 

Find laveste pris her:

www.pricerunner.dk

 

+Flot, neutralt design
+Skarp skærm
+Godt kamera
+Lang batteritid

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

P10 er til dig, der har brug for en telefon, der kan det hele, samtidig med at du intet behov har for at skilte med den.

Specifikationer

Mærke
Huawei
Processor
Kirin 960, Octacore 2.4/1.8 GHz
Hukommelse (RAM)
4 GB RAM
Lagerplads
64 GB (understøtter microSD for mere)
Skærmstørrelse
5.1”
Skærmopløsning
1920x1080
Tilslutninger
USB Type-C
Batterikapacitet
3200mAh batteri
Styresystem
Android 7.0
Netværk
LTE Cat 9 B1/3/7/8/20/38
Kamera
12MP+20MP Leica Dual Camera, Hybrid AF, OIS, Dual Tone LED