Huawei P10 Lite

5,2" smartphone med et kamera på 12 mio. pixels, der er i stand til at tage skarpe billedet under selv ringe lysforhold.

af Torben R. Simonsen #Telefon #Huawei
9.6

Så snart du får listet Huawei P10 Lite ud af af den hvid-violette æske, mærker du straks, at der er tale om en smartphone, der har fokus på design. De buede kanter og den lækre stålramme, gør telefonen tilpas lækker at holde i hånden – både til tale og til app-anvendelse.

Lite-udgaven har 32 GB lagerplads og 3 GB internt lager, der gør den kraftig nok til at huse mange apps og gemme dine vigtigste filer. Lidt generende er det dog, at telefonen leveres med 12 GB forinstallerede apps inkl. styresystemet. Heldigvis kan nogle af dem afinstalleres igen.

Telefonen er nem at sætte op og reagerer hurtigt og præcist på selv dine mindste strøg. Skærmen står skarpt, og farverne virker naturlige.

Kameraet på 12 megapixels reagerer forbavsende hurtigt, og billederne fremstår skarpe selv under mindre gode lysforhold. Selfiekameraet på forsiden er på otte megapixels og har en særlig portrætindstilling.

Alt i alt en robust, smart og til prisen kraftig smartphone med udstyr og specifikationer, som man sjældent ser i telefoner under 2500 kroner.

 

Nærmeste forhandler:

www.pricerunner.dk

 

+ Plads til to SIM-kort

+ 8 MP selfiekamera

+ Overkommelig pris

– Meget lagerplads er optaget

 

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Smart og kraftig telefon med udstyr, som du sjældent finder på telefoner under 2500 kroner.

Specifikationer

Mærke
Huawei
Processor
Kirin 658
Hukommelse (RAM)
3 GB
Lagerplads
32 GB
Skærmstørrelse
5,2 tommer
Skærmopløsning
1080 x 1920 pixels
Tilslutninger
microUSB
Batterikapacitet
3000
Styresystem
Android 7.0 Nougat
Mål
14,7 x 7,2 x 0,72 cm
Vægt
0,146 kg
Fingeraftrykslæser
Ja
Kamera
12 megapixels
Udskifteligt microSD-kort
Ja
Andet
dual sim