Huawei Nova 5T

Huawei Nova 5T er en glimrende telefon til en appetitlig pris.

af Morten Skeldal Østergaard #Telefon #Huawei
9.0

Huawei Nova 5T er en telefon for alle os andre, der synes, det virker en lille smule skørt at give over 6.000 kroner for en telefon.

Nova 5T hører til i mellemklassen, men ved første øjekast kan det faktisk være svært at se, hvor der er sparet i forhold til de dyre topmodeller.

I modsætning til de allerbilligste smartphones, så kan du faktisk køre selv de mest krævende apps på Nova 5T uden problemer. Nova 5T er ikke helt så hurtig i optrækket, men man skal holde den ved siden af fx storesøsteren P30 Pro, mens man bruger den samme app på begge telefoner, for at kunne konstatere forskellen i hastighed med sikkerhed.

Skærmen giver et godt og lyst billede, men du må desværre leve med, at kameraet titter frem som en sort cirkel i øverste venstre hjørne. Det er lidt irriterende, når man kigger på billeder og film.

Fingeraftrykslæseren er indbygget i tænd-/slukknappen på siden af telefonen. Det er en hurtig måde at låse Nova 5T op på, og det er i det hele taget en god idé, at alle de fysiske knapper er placeret på højre side af telefonen, hvor de alle nemt kan nås med tommelfingeren.

Der er intet hovedtelefonstik, men der medfølger en adapter, så du kan koble dine hovedtelefoner til USB C-porten, der også bruges til ladning af telefonen.

Kameraet består af hele fire linser på bagsiden, som i samarbejde leverer nogle rigtig fine billeder. Vi ville ikke have nogen betænkeligheder ved at bruge Huawei Nova 5T som vores eneste kamera.

Batteritiden er glimrende. Vi brugte telefonen på et almindelige dagligdage med både fotografering og lidt navigation med Google Maps, og vi fik lidt over halvandet døgn ud af batteriet.

I det hele taget falder Huawei Nova 5T ikke for alvor igennem på nogen punkter, og det er en af de telefoner, hvor du får mest for pengene lige nu.


+ Godt kamera

+ Meget telefon til prisen

– Intet hovedtelefonstik

 

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Huawei Nova 5T er en glimrende telefon til en appetitlig pris.

Specifikationer

Mærke
Huawei
Processor
Kirin 980
Hukommelse (RAM)
6 gigabytes
Lagerplads
128 gigabytes
Skærmstørrelse
6,26 tommer
Skærmopløsning
1080 x 2340 pixels
Tilslutninger
USB C
Batteritid
36 timer
Batterikapacitet
3750 mAh battery
Styresystem
Android 9.0
Netværk
Wi-Fi 5
Mål
154,3 x 74 x 7,8 mm
Vægt
174 gram
Fingeraftrykslæser
Ja, i knap på siden.
Kamera
48, 16, 2 og 2 megapixels på bagsiden / 32 megapixels på forsiden
Udskifteligt microSD-kort
Nej