Huawei Honor 9

Huaweis Honor 9 er en lynhurtigt mobil, der føles meget dyrere, end den er.

af Peter Skovbjerg Jensen #Telefon #Huawei
9.0

Huawei Honor 9  slutter sig til flere nyere telefoner, der trods deres lave pris kan følge med blandt de tunge drenge. Telefonen har  imponerende hardware, taget i betragtning at den kun koster omkring 3.500 kroner.

Honor 9 har et flot design med en stor skærm og en startknap med en usynlig touchknap på hver side. Den har en svagt buet bagside, der ligger godt i hånden. Imellem dem er en kant af metal, der får mobilen til at føles robust og relativt tung.

I modsætning til Honor 8 og mange af Huaweis andre telefoner sidder fingeraftrykslæseren på startknappen, hvilket jeg personligt foretrækker, men det er selvfølgelig smag og behag. Det er samtidig den hurtigste fingeraftrykslæser, jeg nogensinde har prøvet. De første gange, jeg prøvede den, føltes det næsten, som om at den låste op, før min finger ramte knappen.

Brugeroplevelsen af mobilen er hurtig og glidende. Intet program, jeg testede den med, virkede til at trække ned på hastigheden. Jeg brugte selv op imod en time på at lege med indstillingerne på Honor 9 – ikke fordi at fabriksindstillingerne ikke var gode nok, men fordi der er så mange små ting, der kan ændres efter præference. For eksempel kan funktionaliteten af de to touch-knapper byttes rundt, man kan ændre startskærmsopstillingen helt eller planlægge, hvornår telefonen selv skal slukke og tænde automatisk.

Telefonen har to kameraer på bagsiden. Telefonen tager skarpe billeder, og udmærker sig specielt til portrætfotos. Kameraet har utroligt mange indstillinger og funktioner, du kan lege med, hvis du er en dygtig smartphone-fotograf.

Skærmen er klar og lys og der er intet at klage over her. Den har dog ikke en opløsning, der kan hamle op med eksempelvis Samsungs telefoner. Skærmen har en tendens til at samle fingeraftryk, der specielt er synlige, når skærmen er slukket.

Du kan finde den bedste pris her.

+Billig

+Hurtig

+Mange muligheder for indstillinger

+Godt kamera

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Det er svært at se negative sider af denne fantastiske telefon. Den er nemt blandt de allerbedste smartphones i prisklassen.

Specifikationer

Mærke
Huawei
Processor
HiSilicon Kirin 960
Hukommelse (RAM)
4 GB
Lagerplads
64
Skærmstørrelse
5,15 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
Tilslutninger
USB C
Batterikapacitet
3.200 mAh
Styresystem
Android 7.0
Mål
147.3 x 70.9 x 7.5 mm
Vægt
155
Fingeraftrykslæser
Ja
Kamera
20 + 12 megapixels
Udskifteligt microSD-kort
Ja