Når HP Elite X3 sidder i docken, kan den bruges som en pc med mus, skærm og tastatur.

HP Elite X3

HP Elite X3 er en glimrende Windows 10-telefon. Med lidt ekstraudstyr er den næsten som en rigtig pc.

af #Telefon #Hewlett Packard (HP)
9.0

Windows 10-telefonen HP Elite X3 går lige i struben på topmodellerne fra Apple og Samsung – selv om det skal siges, at HP først og fremmest markedsfører den til virksomheder.

Én vigtig grund til den satsing er, at HP har udnyttet Continuum-funktionen i Windows 10, og derfor har vi også testet telefonen med tilbehør, som gør, at du kan bruge den næsten som en almindelig pc. Det er interessant for andre end travle forretningsfolk.

Her koncentrerer vi os om selve telefonen, og den har et rent og ryddeligt design. De eneste fysiske knapper er tænd-/sluk-knappen og volumknapperne på højre side. Telefonen er stor, lidt større end en iPhone 6 Plus, men specifikationerne tåler faktisk sammenligning med en bærbar pc.

Her er kræfter nok til det meste, og Windows 10 Mobile kører hurtigt og gnidningsfrit, også ved tung belastning. Skærmen er lysstærk, med høj kontrast og rene farver. Du får 4 GB ram og kan udvide det interne lager på 64 GB med op til hele 2 TB ved hjælp af microSD-kort. Man kan logge på med irisscanner og fingeraftrykslæser, og telefonen er bygget til tåle et par knubs. Den er vandtæt efter IP67-standarden og opfylder også den militære MIL-STD 810G-standard, som blandt andet omfatter faldtests.

Hovedkameraet er på 16 MP og frontkameraet på 8 MP, og begge giver skarpe og fine billeder. De indbyggede højttalere fra B&O leverer relativ fyldig og god lyd, og der er intet at udsætte på samtalelyden i telefonen. Batteriet på hele 4150 mAh holder fint til en hel dags flittig brug.

Dette er kort sagt en fantastisk kraftig og god telefon til en konkurrencedygtig pris. Det eneste alvorlige ankepunkt er, at udvalget af apps til Windows 10 Mobile er meget mindre end til iOS og Android.

Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

 

+ Meget solid telefon
+ Kan fungere som pc
+ Meget for pengene

– Få apps i forhold til Android og iOS

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

HP Elite X3 er en glimrende Windows 10-telefon. Med lidt ekstraudstyr er den næsten som en rigtig pc.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Processor
Quadcore Snapdragon 820
Hukommelse (RAM)
4 gigabytes
Lagerplads
64 gigabytes
Skærmstørrelse
5,96 tommer
Skærmopløsning
2560 x 1440 pixels
Styresystem
Windows 10
Mål
8,4 x 0,8 x 16,2 cm
Udskifteligt microSD-kort
Ja