DORO 8030

Tager brugeren i hånden

af SKE #Telefon #Doro
9.0

Doro er et firma, der har specialiseret sig i at lave telefoner, som er målrettet mod ældre mennesker, der måske skal have deres første smartphone. Doro 8030 er den seneste model i rækken, og man kan tydeligt mærke, at der er tænkt over brugervenligheden. Telefonen holder en i hånden under hele opsætningsprocessen, og betjeningen af telefonen er nemmere end med mange andre Android-telefoner.

Knapperne er meget store og tydelige – både dem på skærmen og de fysiske knapper nederst på fronten. Selv stik og knapper på siden af telefonen er markeret med tydelige ikoner. Kameraet har fået sin egen knap, så det er nemt at tage billeder, uden at man skal fumle med at trykke på skærmen, mens man sigter på motivet.

På bagsiden sidder en assistance-knap, som kan indstilles til at få telefonen til at sende en besked eller ringe op til et nummer med det samme, når man trykker på knappen. Lyden fra telefonens højttaler er tydelig, og der kan skrues højt op, hvis hørelsen ikke er helt i top. Det er i det hele taget en telefon, der har godt øje for målgruppen.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Doro 8030 er en god telefon, hvis du har problemer med at betjene en gængs smartphone.

Specifikationer

Mærke
Doro
Processor
Qualcomm MSM 8909
Lagerplads
8 gigabytes
Skærmstørrelse
4,5 tommer
Skærmopløsning
940 x 560
Tilslutninger
Micro-USB, Micro SIM, 3,5 mm jack, microSD, Bluetooth 4.0
Batterikapacitet
2.000 mAh
Styresystem
Android 5.1
Mål
13,7 x 7,1 x 1 cm
Vægt
142 gram
Kamera
5 megapixels
Andet
Dockingstation til ladning medfølger