Doro 7070

Doro 7070 sætter sig mellem to stole, og bliver hverken nogen særlig god klaptelefon eller smartphone.

af Morten Skeldal Østergaard #Telefon #Doro
4.8

Doro er kendt som fabrikant af telefoner til især ældre mennesker. Doro 7070 er også målrettet til denne målgruppe, men den holder ikke niveauet fra Doros tidligere modeller.

Som udgangspunkt ser det egentlig godt ud: Der er store taster med tydelige tal og bogstaver. Der er en alarmknap på bagsiden til hurtig kontakt til pårørende. Og der er en god lydstyrke, så det er nemt høre modparten i telefonsamtaler.

Problemet med Doro 7070 er, at telefonen forsøger at være en enkel klaptelefon og en moderne smartphone på samme tid, og det lykkes desværre ikke. Det er fx alt for besværligt at bruge telefonens indbyggede webbrowser. Skærmen er ikke berøringsfølsom, og det er en frustrerende oplevelse at styre funktionerne ved hjælp af telefonens piletaster. Beskeder skriver man også på gammeldags maner ved at trykke flere gange på en tast for at vælge hvert bogstav.

På et enkelt punkt slår Doro 7070 dog både Apple, Huawei og Samsung: Telefonen viste sig nemlig at have den bedste antenneforbindelse i helt ny undersøgelse fra Aalborg Universitet.


+ God forbindelse

– Besværlig betjening

– Ingen touch-betjening


Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Doro 7070 sætter sig mellem to stole, og bliver hverken nogen særlig god klaptelefon eller smartphone.

Specifikationer

Mærke
Doro