Doro 1362

Doro 1362 er en utroligt simpel mobil, der er lavet til ældre, der ikke er gode til de mere komplicerede smartphones.

af Peter Skjovbjerg Jensen #Telefon #Doro
8.5

Doro 1362 er den nyeste model fra Doro, der specialiserer sig i telefoner til ældre mennesker. Den føles mest af alt som noget fra 90’erne, men det er ikke nødvendigvis en dårlig egenskab, for telefonen er enkel og nem at komme igang med at bruge. På forsiden er der store tydelige talknapper, som ellers er en sjældenhed i dag. Desuden er der på siden af telefonen en knap, der forvandler telefonen til en lommelygte ved at tænde for det indbyggede blitzlys.

Telefonens brugerflade er ligeledes enkelt designet. Her er der hverken adgang til apps eller internet, men bare adgang til opkald, telefonbog, beskeder og radio. Når du starter telefonen første gang, bliver du holdt i hånden gennem hele opsætninger, og der følger en utroligt udførlig manual med telefonen.

Jeg har dog et ret stort problem med beskedfunktionen; der er ingen ordbog. Altså skal du trykke fire gange på 7-tasten for at få et S, i stedet for bare at skrive ordene. Dette er på trods af, at tidligere Doro-telefoner har haft ordbog.

Bagpå sidder en “tryghedsknap” der kan programmeres til ringe til en nødkontakt, som man selv har tastet ind i telefonen. Knappen skal blot holdes inde i nogle få sekunder for at få telefonen til at ringe op. Det er lavet til ældre borgere i tilfælde af fald og lignende. Det er godt tænk, og virker som det skal.

Bagpå telefonen sidder et kamera. Det er mildest talt ikke et godt kamera, men denne telefon er heller ikke henvendt til dig, der er meget kvalitetsbevidst omkring dine billeder.

 

Find Doro 1362 billigst her.

+ Utroligt simpel at sætte op

+ Tryghedsknap

+ Simpel brugerflade

– Ingen ordbog i beskeder

 

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Doro 1362 præsterer, ved hjælp af guidet opsætning og en utroligt simpel brugerflade, at være perfekt til dem, der ikke har den tekniske kunnen til de mere komplicerede nyere telefoner.

Specifikationer

Mærke
Doro
Processor
MT6260A
Skærmstørrelse
2,4 tommer
Skærmopløsning
320x240
Tilslutninger
Micro-USB
Batteritid
Standby-tid 375 timer
Batterikapacitet
800 mAh
Netværk
2G
Mål
126 x 62 x 13 mm
Vægt
96 gram
Fingeraftrykslæser
Nej
Kamera
2 MP
Udskifteligt microSD-kort
Ja
Andet
Seniorvenlig