CAT S61

Håndværkermobilen over alle håndværkermobiler! CAT S61 er en robust og kraftfuld smartphone, der har alle de funktioner håndværkere og gør-det-selv-folk har brug for.

af Martin Haverholm #Telefon #Andre
8.0

Alt ved CAT S61 vidner om, at telefonen er designet med hensigt på at blive brugt af håndværkere og gør-det-selv-folk, der ikke altid kan pakke deres telefon ind i vat: Rammen er af formstøbt aluminium, der gør hele konstruktionen ekstra stabil; bagsiden er belagt med gummi, så telefonen både ligger sikkert i en handskebeklædt hånd og på en glat overflade og både udgangen til hovedtelefoner og til opladning via USB type C er sikret med en vandtæt låge.

I det hele taget bærer flere detaljer ved CAT S61 præg af, at den skal kunne bruges med handsker på. Funktionsknapperne på både front og sider er betydeligt større, end du ser på de fleste andre smartphones, og føles på samme tid lækre og robuste. Desuden er der en ekstra knap på siden, der kan programmeres til at gøre næsten lige, hvad du vil have den til – den kan også programmeres til at bruges til push-to-talk, så telefonen kan bruges som en walkie-talkie.

Noget af det, der virkelig får CAT S61 til at skille sig ud fra andre smartphones, er de mere håndværkerspecifikke, indbyggede funktioner. Du kan bruge det indbyggede, infrarøde kamera til at finde vandrør eller huller i husets isolering, eller du kan bruge den indbyggede laser til at måle afstande, uden brug af målebånd. Du kan også bruge den indbyggede luftmåler til at se, om luftkvaliteten er i orden, eller du skal lufte ud, før du arbejder. Desuden kan du finde endnu flere brugbare apps via CATs App Toolbox.

En ekstra trumf i ærmet

Som mange andre smartphones i dag, har CAT S61 en IP68-certificering, der betyder at telefonen kan holde til at være på tre meter dybt vand i en time, uden at tage skade. CAT S61 sætter dog trumf på med et ekstra IP69-certifikat, der betyder at den kan modstå højtryks vandstråler og vand med høje temperaturer.

Selvom CAT S61 har stort set alt, hvad du kan forestille dig af funktioner og byggekvalitet, så er den lidt mere ydmyg, når det kommer til indmad. Telefonen har ikke topmodellen indenfor mobile CPU’er, men “kun” en Snapdragon 630-chip og 4 GB ram, men det er stadig rigeligt for de fleste. På samme måde har telefonen “kun” 64 GB indbygget hukommelse, men dette kan du selv udvide med et hukommelseskort på op til 256 GB. Til gengæld har CAT S61 et indbygget batteri på imponerende 4500 mAh.

Prisen på 6.890 kroner kan virke afskrækkende på nogen, men der er ikke nogen telefoner, der når den til sokkeholderne, når det kommer til både holdbarhed og anvendelighed. Derfor vil jeg heller ikke mene, at prisen er for høj i forhold til, hvad du får for pengene.

+Afsindigt robust

+Praktiske ekstra funktioner

+Nem at tage i brug

-Ikke den nyeste processor

 

Find den bedste pris her:

pricerunner.dk

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Med S61 har CAT lavet en seriøs smartphone, der ikke bare er robust, men også har en hulens bunke ekstra funktioner, der gør den ekstra praktisk i rigtigt mange håndværksmæssige situationer.

Specifikationer

Mærke
Andre
Processor
Qualcomm Snapdragon 630
Hukommelse (RAM)
4 GB
Lagerplads
64 GB
Skærmstørrelse
5,2"
Skærmopløsning
1080 x 1920 pixels
Tilslutninger
USB 2.0 Type C
Batteritid
888 timer standby, 35 timer tale
Batterikapacitet
4500 mAh
Styresystem
Android 8.1
Netværk
GSM/HSPA/LTE
Mål
15 x 7,6 x1,3 cm
Vægt
260 gram
Fingeraftrykslæser
Nej
Kamera
16 Megapixels bagvendt, 4 Megapixels front, FLIR infrarødkamera (Lepton), 4K video
Udskifteligt microSD-kort
Ja, op til 256 GB
Andet
VOC indeklimamåler, laser afstands- og areal-måler