Du skifter nemt mellem de tre Bluetooth-forbindelser med de blå taster i øverste række.

ZAGG Pro Keyboard 17

Pro Keyboard 17 kan kobles sammen med op til tre trådløse enheder, som du nemt kan skifte mellem med et tryk på en tast.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Zagg
8.4

ZAGG Pro Keyboard 17 er et 100 procent trådløst tastatur. Du behøver ikke engang bruge et ladekabel, for tastaturet kan oplades trådløst med den samme type ladeplader, som vi kender fra telefoner med trådløs opladning.

Området til trådløs opladning er markeret med en cirkel under tastaturet, og du skal blot sørge for at placere cirklen over din trådløse oplader for at sætte opladningen i gang. Der medfølger heldigvis også et USB-kabel, hvis du ikke skulle have mulighed for trådløs opladning. Efter opladning kan batteriet holde tastaturet kørende i op til tre måneder før næste opladning.

Når du skal skrive, sker sammenkoblingen til dine enheder via Bluetooth, og Pro Keyboard 17 er bygget til at blive koblet sammen med både Windows pc’er, Mac-computere, Android-telefoner samt iPhone og iPad. Det er rart med den alsidighed, men det betyder også, at tasterne er markeret med tegn, der passer til alle de nævnte apparater. Det virker en smule forvirrende, når fx @-tegnet optræder to forskellige steder på tastaturet. Du kan koble tastaturet sammen med op til tre enheder, og du skifter nemt mellem dem ved at trykke på tre blå knapper i den øverste række af taster.

Tasterne er støjsvage og på samme kvalitetsniveau som et godt tastatur i en bærbar pc. Undersiden har ikke nogen fødder, der kan klappes ud, så du må leve med den beskedne hældning, som tastaturets lidt kileformede profil giver.


+ Trådløs opladning

+ Støjsvagt

– Forvirrende tegn på tasterne

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Pro Keyboard 17 kan kobles sammen med op til tre trådløse enheder, som du nemt kan skifte mellem med et tryk på en tast.

Specifikationer

Mærke
Zagg
Forbindelse
Bluetooth
Antal taster
108
Lys i taster
Nej