De tre blå knapper skifter hurtigt mellem de Bluetooth-enheder, du har parret med tastaturet.

ZAGG Pro Keyboard 12

ZAGG Pro Keyboard 12 kan lades trådløst op, så der altid er strøm på, når du har brug for at tage tastaturet med dig.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Zagg
8.3

Hvis du ofte har brug for at tage dit tastatur med dig, vil du sætte pris på det lille, transportvenlige ZAGG Pro Keyboard 12.

Tastaturet har en ret flad profil, men tasterne er alligevel bedre end på en typisk bærbar pc. De skal trykkes et par millimeter ned, og det er lige netop nok til, at du tydeligt kan mærke det, når en tast er trykket helt i bund. De runde taster kunne vi dog godt have undværet. Vi ramte ind i mellem tasternes kanter, når vi prøvede at skrive blindskrift, og tasterne kan også let gribe fat i et eller andet, hvis du hurtigt forsøger at stoppe tastaturet ned i en computertaske.

Du kan oplade tastaturet trådløst, og den funktion er mægtig praktisk, hvis du ofte skal have tastaturet med dig. Teknologien er den samme som i telefoner med trådløs opladning, så hvis du allerede har en oplader, der bruger Qi-standarden til trådløs opladning, kan du bare lægge tastaturet oven på den, når du ikke bruger det.

Sammenkoblingen mellem computer og tastatur sker ved hjælp af Bluetooth. Vi koblede helt smertefrit Pro Keyboard 12 sammen med en pc, en iPad og en Android-telefon, og det var nemt at skifte mellem de tre enheder ved hjælp af tre blå knapper i øverste række på tastaturet.


+ Trådløs opladning

+ Hurtigt skift mellem tre enheder

– Upraktiske runde taster

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

ZAGG Pro Keyboard 12 kan lades trådløst op, så der altid er strøm på, når du har brug for at tage tastaturet med dig.

Specifikationer

Mærke
Zagg
Forbindelse
Bluetooth
Antal taster
12