Tastaturet er i fuld størrelse, men musen passer bedst i en lille hånd.

Trust Ody II

Her får du et fint sæt med trådløs mus og tastatur til en pris, der ikke sprænger budgettet.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Trust
7.8

Ody II er et fint, lille sæt med trådløs mus og tastatur. Du skal bare sætte den fælles trådløse adapter i USB-porten på computeren og trække et lille stykke isolerende plastik ud af batterikammeret under både mus og tastatur, så er de klar til brug.

Kvaliteten på begge dele er højere, end prisen lægger op til, og tastaturet er en forbedring i forhold til stort set alle tastaturer i bærbare computere. De næsten lydløse taster skal trykkes cirka en halv centimeter ned, og de giver god feedback. Du får oven i købet et numerisk tastatur i fuld størrelse ude til højre for bogstavtasterne. F-tasterne i øverste række er blevet udstyret med praktiske ekstrafunktioner, så du fx kan åbne lommeregneren eller indstillingerne i Windows med et enkelt tryk.

Vi savner dog lys i tasterne, så de kan aflæses i mørke, og så ville det have været rart med muligheden for at også at tilslutte tastaturet via Bluetooth, så det kunne bruges med fx telefon eller tablet.

Musens størrelse viser, at sættet mest er beregnet til at tage med ud i verden. Den er meget lille, og vi endte med at betjene den i et klolignende greb med bøjede fingre i stedet for at hvile hele hånden oven på den. USB-adapteren kan gemmes i et lille hulrum under både mus og tastatur, så du kan også vælge kun at tage en af delene med dig, når du skal ud af døren.


+ Meget billigt sæt

+ Bruger kun én USB-port

– Ingen Bluetooth

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Her får du et fint sæt med trådløs mus og tastatur til en pris, der ikke sprænger budgettet.

Specifikationer

Mærke
Trust
Forbindelse
Trådløs adatpter
Antal taster
104
Lys i taster
Nej