Kanten omkring tasterne er millimetertynd.

SteelSeries Apex Pro Mini

Apex Pro Mini er et lækkert og avanceret minitastatur, men prisen er også ret høj.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #SteelSeries
9.4

Apex Pro Mini er et udsøgt tastatur, som nok mest appellerer til tastaturentusiaster og computerspillere.

Her får du noget af den mest avancerede tasteteknologi, der kan opdrives i dag: Du kan selv indstille tasternes følsomhed, og det er en decideret fornøjelse at skrive på tastaturet. Vi skrev både hurtigere og lavede færre tastefejl end på vores sædvanlige kontortastatur. Tasterne giver en klar kliklyd, når du trykker dem ned, men lyden er ikke så høj, at den virker generende.

Det er blevet en udbredt trend at fremstille miniudgaver af de store tastaturer med numeriske taster, og Apex Pro Mini er netop sådan en skrumpet udgave, der kun fylder 60 procent af et tastatur i fuld størrelse. Det betyder, at du sparer plads på skrivebordet, men du må også undvære de taltaster og forskellige ekstrataster. Tastaturet går næsten helt ud til kanten, så du kan stort set ikke se rammen, de er monteret i.

Aluminiumslegeringen, som tastaturets ramme er lavet i, er angiveligt den samme type, der bruges i visse jetfly. Det skal nok passe, for tastaturet føles ualmindeligt robust. Selv med et godt greb om det kunne vi hverken bøje eller vride Apex Pro Mini det mindste. Rammen er også med til at gøre tastaturet overraskende tungt, og det står virkelig godt fast på bordet, uanset hvor voldsomt du hamrer fingrene ned i tasterne.

Apex Pro Mini kobles til computeren med et kraftigt USB-kabel, men tastaturet findes også i en trådløs version, hvis du foretrækker det. Den trådløse version er stort set magen til, mens prisen er noget højere. Den store udgave af Apex Pro koster cirka det samme som minitastaturet, og det giver dig både numeriske taster og en lille indbygget, sort-hvid skærm, så for mange vil det nok være et mere interessant valg.


+ Avancerede taster

+ Fylder meget lidt

– Svimlende høj pris

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Apex Pro Mini er et lækkert og avanceret minitastatur, men prisen er også ret høj.

Specifikationer

Mærke
SteelSeries
Forbindelse
USB-kabel
Antal taster
62
Lys i taster
Ja
Kabelængde
1,8 meter