Tasterne er godt belyst, så de er nemme at aflæse.

Sandberg Mechanical Gamer Keyboard

Det bliver svært at finde et godt mekanisk tastatur biligere end Sandbergs.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Sandberg
8.7

Du får et overraskende godt tastatur til en god pris med Mechanical Gamer Keyboard fra Sandberg, og du skal ikke lade dig narre af, at ordet “Gamer” indgår i navnet: Tastaturet egner sig også fint til almindeligt skriveri i et tekstbehandlingsprogram.

Tasterne giver meget tydelig feedback, og du kan både høre og mærke, når de er trykket helt ned. Den høje klikkende lyd fra tasterne minder om de gamle mekaniske tastaturer fra 1980’erne, og lyden forstærkes og får en lidt rungende klang af et hulrum inde i tastaturet. Du skal derfor nok ikke investere i Mechanical Gamer Keyboard, hvis du foretrækker et diskret og afdæmpet tastatur.

Brugermanualen består stort set kun af et enkelt billede, der viser, at tastaturet tilsluttes en USB-port på pc’en, og det er egentlig også alt, du behøver at vide. Så snart vi havde sat stikket i, lyste tasterne op, og tastaturet var klar til brug.

Der er ingen særskilte genvejstaster på tastaturet, men du kan holde Fn-tasten nede og aktivere forskellige mediefunktioner i de almindelige taster, så du fx kan styre afspilningen af musik af computeren. På samme måde kan du også styre belysningen af tasterne, der kan skifte mellem 22 kulørte mønstre. Der følger ikke noget indstillingsprogram med, så du kan ikke selv ændre på farvemønstrene.

Der er sparet på materialerne i tastaturet, og rammen, som tasterne er monteret i, er ret spinkel. Den skulle angiveligt være fremstillet i metal, men det føles nu mest som plastik. Heldigvis er den solid nok, og den gav sig ikke, selv om vi trykkede hårdt ned på tasterne. Samtidig får gummifødderne på undersiden tastaturet til at stå godt fast på bordet.


+ Gode taster

+ Lav pris

– Spinkel ramme

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Det bliver svært at finde et godt mekanisk tastatur biligere end Sandbergs.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Forbindelse
USB-kabel
Antal taster
105
Lys i taster
Ja, 22 forprogrammerede mønstre
Kabelængde
1,5 m