Test af Sanberg Hailstorm Mechanical Keyboard

Sandberg Hailstorm Mechanical Keyboard

Et solidt tastatur med god respons i tasterne - måske bare for god.

af #Tastatur #Sandberg
8.0

Sandberg er måske mere kendt for deres relativt billige produkter, end de er for deciderede luksusvarer. Ikke desto mindre er Sandberg Hailstorm, et mekanisk esportstastatur, et af den slags produkter, der forsøger at ramme den målgruppe, der virkelig går op i kvalitet.

Hailstorm er et utroligt solidt tastatur med mekaniske taster bygget på en tung metalplade – ikke optimalt, hvis du regner med at flytte meget på tastaturet, men det føles robust, når du bruger det. Designet ligner noget fra fremtiden med små lysende felter rundt omkring på tastaturet.

Baggrundsbelysning har Hailstorm selvfølelig også, som kan styres via software på computeren.

Vi tester mange mekaniske tastaturer her på redaktionen, men jeg kan sige med stor sikkerhed, at jeg aldrig har hørt et tastatur, der larmer så meget som Sandberg Hailstorm.

De mekaniske taster føles gode at skrive på, og de giver en god respons i lyd og følelse – måske endda lidt for god. Hailstorm henleder ens tanker på en skrivemaskine, når du hører det i brug. Det giver god respons til brugeren, men andre i sammen rum vil ofte føle sig irriteret af den konstante, højlydte klikken.

Hailstorms mekaniske taster er hævede fra selve tastaturet, hvilket gør det nemt at rengøre, så det ikke ender som en støvfælde.

 

Find laveste pris her:

www.pricerunner.dk

 

+ Flot design

+ God respons i de mekaniske taster

+ Nemt at rengøre

– Ekstremt højlydt

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Sandberg Hailstorm er et virkeligt godt tastatur, der dog lider under, at det er helt ekstremt højlydt.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Forbindelse
Kabel
Antal taster
104
Lys i taster
Ja
Kabelængde
1,8 meter