Hver tast har individuel belysning, så du kan lave flotte mønstre i tastaturets indstillinger.

Sandberg Firestorm

Et godt gaming-tastatur til prisen.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Sandberg
7.3

Gode tastaturer med mekaniske taster er som regel meget dyre. Det laver Sandberg Firestorm om på med et prisskilt på under en femhundredekroneseddel.

Tasterne giver samme følelse af holdbar kvalitet som i meget dyrere tastaturer. Selv om der er et numerisk tastatur i fuld størrelse i højre side af tastaturet, fylder Sandberg Firestorm faktisk ikke så meget på bordet, for tasterne går hele vejen ud til kanten i begge sider.

Der er lys i tasterne, og du kan styre farverne og arrangere deciderede lysshows med det tilhørende program, som skal hentes på Sandbergs hjemmeside. Processen med både at hente programmet og indstille tastaturet er ikke så finpoleret, så du skal være indstillet på lidt eksperimenter undervejs. Det er dog nemt at skifte mellem forskellige lysmønstre ved hjælp af en rullemenu i programmet, og resultaterne kan blive ret spektakulære.

Firestorms taster er hævet lidt over selve tastaturets ramme, så der kommer ikke bare lys ud gennem tasternes bogstaver og symboler, men også under selve tasterne.

Forrest sidder en håndledshviler. Den er på undersiden påskruet med to hængsler, der ligner noget fra et lavprisbyggemarked. Du er altså nødt til at foretage et permanent valg, om du vil bruge håndledshvileren eller ej. Her ville en magnettilkobling mellem tastatur og håndledshviler have været lidt mere elegant.


+ Gode taster

+ Numerisk tastatur

– Montering af håndledshviler

– Lidt klodset opsætning


Kan købes her:

www.sandberg.it

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Et godt gaming-tastatur til prisen.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Forbindelse
USB
Lys i taster
Ja
Kabelængde
1,8 meter