Roccat Sova MK

Til dig, der foretrækker sofaen frem for kontorstolen.

af Mikkel Jacobsen #Tastatur #Roccat
9.0

Vi kan lige så godt sige det, som det er: Roccat Sova-tastaturet er et stort, tungt skrummel. Men det er overhovedet ikke en skidt ting, for du finder hurtigt ud af, at det er strengt nødvendigt.

Roccat Sova er for dig, der foretrækker at spille dine pc-spil fra sofaen og ikke ved skrivebordet. Tastaturet har fire puder på undersiden, så du kan have det placeret på dine lår, mens du sidder i sofaen. Til højre for tastaturet er der en glat overflade med rigeligt plads til at betjene en mus. Og netop fordi tastaturet er et tungt skrummel, føles det aldrig som om, det er i fare for at falde på gulvet midt i et intenst actionspil. Puderne er behagelige, og idéen fungerer helt efter hensigten.

Overvej en musemåtte
Musepladen er overraskende god, men alt efter hvilken slags mus du bruger, kan det være værd at overveje at lime en musemåtte i passende størrelse fast til pladen. Det kan sørge for, at brugeroplevelsen sidder helt i skabet.

Tastaturet føles vældig godt at spille på, men tasterne larmer ret meget. Det er måske ikke verdens største problem, når der også er gang i lydanlægget, men hvis du har brug for at lave almindeligt skrivearbejde på din computer, bør du muligvis overveje at have et andet tastatur ved hånden for ikke at drive resten af hjemmets beboere til vanvid med højlydt tasteri.

Roccat Sova MK kan købes her

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Roccat Sova MK ligner en fuldstændig vanvittig idé, men løser sin opgave meget overbevisende. Det er til dig, der ikke altid gider spille dine pc-spil ved skrivebordet, og det er svært at forestille sig, at det kan gøres bedre.

Specifikationer

Mærke
Roccat
Forbindelse
USB
Lys i taster
Blåt
Kabelængde
4 meter