Roccat Horde Aimo

Roccat Horde Aimo

Roccat Horde Aimo er et anderledes keyboard, som du bør prøve, før du køber det. Tasterne er nemlig ikke for alle.

af Niklas Ernst #Tastatur #Roccat
4.0

Roccat Horde Aimo er et interessant tastatur, der prøver at gå nye veje. Det skal producenten bag have ros for. Desværre lykkedes eksperimenterne ikke helt, og resultatet er et skuffende tastatur.

Det første problem er tasterne. Tastaturet er en blanding mellem et mekanisk- og membran-tastatur. Det betyder, at det ikke larmer så meget som et klassisk mekanisk tastatur, men samtidig at tasterne er blødere og mere diffuse i det. Det er simpelt hen svært at mærke, når en tast er trykket ordentligt ned.

Det betyder i praksis, at tastaturet ikke er særligt rart hverken at skrive eller spille på. Det kan i hvert fald anbefales at prøve tastaturet, før man køber det, for at se, om det er noget for en.

Et andet eksperiment er det store hjul i et af hjørnerne, som grundlæggende fungerer som et gigantisk hjul på musen. Man kan eksempelvis bruge det til at navigere rundt på hjemmesider og i programmer.

Man kan dog også bruge hjulet til andre funktioner, såsom at ændre størrelsen på sin pensel i Photoshop eller navigere rundt i en video i Premiere. Hjulet fungerer som Microsofts Surface Dial, så det er bestemt et værktøj med muligheder.

Så er det bare ærgerligt, at hjulet er placeret i højre side af tastaturet, når det i de fleste scenarier skal bruges sammen med musen, og derfor burde sidde i venstre side – i hvert fald, hvis man er højrehåndet.

 

+ Mange funktionsknapper

+ Innovative idéer

– Dårlig skriveoplevelse

– Rullehjulet burde sidde i venstre side

 

Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

 

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Til prisen får du et tastatur, der leverer en dårligere skrive- og spiloplevelse end konkurrenterne.

Specifikationer

Mærke
Roccat