Tastaturet har baggrundsbelysning i flere zonen, så det kan vise farvede mønstre.

Redragon Harpe

Redragon Harpe er et billigt tastatur med en kvalitet, der svarer meget godt til prisen.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Redragon
6.2

Redragon er et kinesisk lavprismærke, der udsender produkter af svingende kvalitet. Harpe-tastaturet er et af de bedre.

Det er et produkt, der kan være en fin erstatning af det tastatur, som fulgte med din stationære pc, eller det kan være det første tastatur til en ung computerspiller.

Man kan godt mærke, at tasterne ikke er af den bedste mekaniske kvalitet – de reagerer nærmest som tasterne på en bærbar pc. Men de har en behagelig dyb tastegang, og man kan skrive hurtigt og længe uden at blive træt i fingrene.

I forhold til prisen er der mange funktioner gemt i tastaturet, men de er altså også ret godt gemt. Der følger ingen dansk brugervejledning med, og du får kun tre små sider på engelsk. Efter lidt eksperimenteren fandt vi ud af at gemme makroer i tastaturet – det vil sige en hel stribe tastetryk fx din adresse, som kan gemmes under en enkelt af de fem G-taster i Redragon Harpe.

Ved at bruge tastaturets Fn-tast får du adgang til en række genveje, som blandt andet gemmer sig under de 12 F-taster. Her kan du fx åbne lommeregneren eller skrue op og ned for pc’ens lyd eller tastaturets lysstyrke. Der er en udmærket baggrundsbelysning af tasterne, som du kan ændre mønsteret i ved igen at bruge Fn-tasten sammen med andre taster.


+ Mange funktioner

– Ikke den bedste byggekvalitet

– Dårlig brugervejledning

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Redragon Harpe er et billigt tastatur med en kvalitet, der svarer meget godt til prisen.

Specifikationer

Mærke
Redragon
Forbindelse
USB-kabel
Antal taster
114
Lys i taster
Ja, 16,7 millioner farver
Kabelængde
1,8 meter