Alle fire ting er holdt i de samme farver.

Redragon Gaming Essentials K552-BB-1

Redragon Gaming Essentials er en samling af fire stykker tilbehør til pc'en, hvor du virkelig får noget for pengene.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Redragon
7.9

Du får fire produkter i denne samling af tilbehør til pc’en. De fire ting er af svingende kvalitet, men samlet set er det et godt tilbud.

Gaming Essentials fra kinesiske Redragon består af et tastatur, en mus, en musemåtte og et headset.

Det er helt klart tastaturet, der er stjernen i samlingen. Det fylder ikke mere end højest nødvendigt, og du må undvære et numerisk tastatur. De taster, du får, er til gengæld glimrende. Det er mekaniske taster i forholdsvis god kvalitet. Du kan slå et par brede, solide fødder ud under tastaturet for at hæve det lidt. De er beklædt med gummi og får tastaturet til at stå godt fast på bordet.

Musen er tydeligvis i den billige afdeling, men den virker fint og ligger godt i især mindre hænder. Du kan tilpasse musens vægt ved at åbne en lille luge i bunden af den og fjerne nogle af de små vægte. Den supplerende musemåtte er noget bedre end en gennemsnitlig reklamemåtte. Den er udformet i kraftigt neopren med skridsikker underside, og de fire sider er forsynet med en grundig syning, der forhindrer kanten i at blive flosset med tiden.

Headsettet er den mindst imponerende del af pakken. Det er meget let og virker ikke synderligt holdbart. Dets mikrofon er monteret på en arm, der kan klappes op og ned efter behov. Lydkvaliteten er ikke i en klasse, der opmuntrer til musiklytning, men det er brugbart til fx spil og korte filmklip på YouTube.

Gaming Essentials er udmærket pakke, hvis du står og mangler alle fire enkeltdele til din stationære pc, men de kan også være en god gave til den unge computerspiller.


+ Godt tastatur

+ Musemåtte i god kvalitet

+ God pris

– Lidt for skrabet headset

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Redragon Gaming Essentials er en samling af fire stykker tilbehør til pc'en, hvor du virkelig får noget for pengene.

Specifikationer

Mærke
Redragon
Forbindelse
Kabel
Antal taster
88
Lys i taster
Ja
Kabelængde
1,8 meter