Du kan skifte farve på tastaturets taster med en hurtig genvejskombination.

Redragon Dyaus

Et meget billigt tastatur med gode taster, men det er desværre en smule skævt.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Redragon
6.8

Kinesiske Redragon producerer billigt computerudstyr, og vi fik fingrene i (eller rettere på) et af firmaets tastaturer til en særdeles tillokkende pris på under 200 kroner.

Der er selvfølgelig forskel på et tastatur til 1.000 kroner og så et til en tohundredekroneseddel, men umiddelbart er der mange positive træk ved Redragon Dyaus.

Tastaturet har fx nogle gode taster, der giver en behagelig modstand, så du aldrig er i tvivl, om dit tastetryk er blevet registreret. Det giver færre fejl, når du skriver.

Tasterne er baggrundsbelyste, men lyset er ret svagt, hvis du ikke kigger lodret ned på tasterne, og det var lige meget, om vi lod tastaturet stå fladt på bordet, eller om vi slog de små plastikklapper ud, der hæver tastaturet over bordet.

Vores testeksemplar af Redragon Dyaus var en anelse skævt, så det vippede, når vi trykkede på tasterne i venstre side. Det er lidt ærgerligt, når kvalitetskontrollen svigter – også i et tastatur til et par hundrede kroner. Da vi flyttede Dyaus over på en ekstrabred musemåtte med plads til et tastatur, stoppede vipperiet.

Som en meget billig erstatning af det tastatur, der fulgte med din stationære pc eller måske som gave til en ung computerspiller, så er Redragon Dyaus slet ikke så tosset, men man bør købe en måtte som underlag for at få det bedste ud af tastaturet.


+ Dejlig billigt

+ Gode taster til prisen

– Vipper, når du skriver

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Et meget billigt tastatur med gode taster, men det er desværre en smule skævt.

Specifikationer

Mærke
Redragon
Forbindelse
Kabel
Antal taster
104
Lys i taster
Ja
Kabelængde
1,8 meter