Der slipper mere lys ud mellem tasterne end gennem dem.

Razer Huntsman V3 Pro

Huntsman V3 Pro er bygget af komponenter i høj kvalitet, og du kan selv finindstille tasternes følsomhed.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Razer
9.3

Huntsman V3 Pro er et dyrt tastatur, men du kan også både se og mærke, hvad pengene er blevet brugt til. Både tasterne og den ramme, de er monteret på, er nemlig i meget høj kvalitet.

Rammen er i aluminium, og den gav sig ikke det mindste, uanset hvordan vi rev og sled i tastaturet. Tasterne sidder oven på rammen i stedet for nede i den, så der slipper en smule lys ud omkring tasterne. Det kan godt være lidt generende, hvis der er svag belysning i rummet, men det er heldigvis nemt at sænke lysstyrken.

Når en tast trykkes ned, giver den et hørbart klik, og du kan tydeligt mærke, når den er trykket helt ned, for dens nederste kant støder mod aluminiumsrammen. Tasterne giver ikke så meget modstand på vejen ned, og turen ender brat, når de rammer bunden. Det virker fint til blindskrift med alle ti fingre, men hvis du foretrækker at tampe tasterne ned med to pegefingre, bliver du nok hurtigt træt.

Med en serie tastaturgenveje kan du blandt andet finindstille, hvor nemt tasterne aktiveres, når du trykker dem ned. Du kan følge dine ændringer af indstillingerne ved hjælp af en stribe små LED-lys i tastaturet, men det er ikke særlig intuitivt skruet sammen. Det hjælper dog lidt, at der følger et huskeark med, som du kan have liggende ved siden af tastaturet.

Der følger også en håndledshviler med tastaturet. Den er fremstillet i hård plastik, og den er ikke så behagelig som en pude til håndleddet. Til gengæld så virker det, som om plastikudgaven er sværere at slide op.

I øverste højre hjørne over det numeriske tastatur sidder tre knapper og en drejeknap til styring af lydstyrke og videoafspilning på computeren. Drejeknappen sidder yderligt, så du kan nemt finde den uden at kigge ned. Den er solidt bygget og giver fin feedback med små, mærkbare klik, når du drejer på den.


+ Virkelig solidt konstrueret

+ Gode taster

– Ikke så intuitive genveje

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Huntsman V3 Pro er bygget af komponenter i høj kvalitet, og du kan selv finindstille tasternes følsomhed.

Specifikationer

Mærke
Razer
Forbindelse
Stofbelagt kabel
Antal taster
104
Lys i taster
Ja, RGB
Kabelængde
1,8 m