I begge ender af tastaturet kan en lille klap tages af, så der er adgang til at koble et numerisk tastatur til.

Mountain Everest 60

Tasterne er i en klasse for sig, og Everest 60 er klippesolidt.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Mountain
9.4

Tastaturet Mountain Everest 60 er bygget næsten lige så solidt som det bjerg, det er opkaldt efter. En kraftig aluminiumsplade giver et godt fundament for tasterne, og store gummiflader på undersiden får det til at stå urokkeligt fast.

Tasterne er en regulær fornøjelse at skrive på. De giver en tilpas modstand og udsender et afdæmpet klik, når de er trykket helt i bund. Uanset om du vil spille eller skrive, er dette tastatur et sublimt redskab til formålet.

Everest 60 hedder, som det gør, fordi det kun er 60 procent af størelsen på et almindeligt tastatur. Det betyder blandt andet, at du må undvære et numerisk tastatur, men hvis du senere finder ud af, at du har brug for taltasterne, kan du faktisk købe et numerisk tastatur separat for lidt under halvdelen af prisen på Everest 60. I både højre og venstre side af Everst 60 kan det ekstra tastatur nemt klikkes fast, så de to dele kommer til at fremstå som ét samlet tastatur.

Valgfriheden går igen på den bageste kant af Everest 60, hvor der sidder hele tre USB-C-udgange, så du selv bestemmer, hvor kablet skal trækkes ud.

I stedet for blot at have et par plastikben, der skal klikkes ud på undersiden, har Everest 60 i stedet to store gummifødder med magnetiske indlæg. Ved at klikke flere af de medfølgende magneter på, kan du sørge for, at tastaturet får lige præcis den højde og hældning, du foretrækker.


+ Sublime taster

+ Mange indstillingsmuligheder

+ Valgfrit numerisk tastatur

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Tasterne er i en klasse for sig, og Everest 60 er klippesolidt.

Specifikationer

Mærke
Mountain
Forbindelse
USB
Antal taster
64
Lys i taster
Ja, RGB
Kabelængde
1,8 m