Microsoft Surface Keyboard

Microsoft Surface Keyboard

Et godt Bluetooth-tastatur til Windows.

af #Tastatur #Microsoft
8.5

Surface Keyboard ligner et almindeligt tastatur til pc’en, og det er da også næsten hvad det er. Det er Microsoft, som står bag, så tastaturet er først og fremmest rettet mod Windows-tablets og computere. Men eftersom Surface Keyboard forbindes via Bluetooth, så kan det også bruges til både iPad og Android-tablets.

Et par af tastaturets genvejstaster virker kun med Windows 10, men det er fx genvejen til at åbne lommeregneren, så det er nok til at leve med for de fleste. Du kan stadig bruge genvejstaster til at skrue op og ned for både skærmens lysstyrke og højtalernes lydstyrke, når du bruger tastaturet med Android og Apples iOS.

Tastaturet er i fuld størrelse, og tasterne føles som dem, der typisk sidder i en bærbar pc. Det betyder, at du kan skrive forholdsvis hurtigt. Tastaturets størrelse betyder, at der også er blevet plads til numeriske taster i højre side, så det er noget nemmere at indtaste tal i fx et regneark. Overdelen er i aluminium, mens under siden er beklædt med plastik og gummilister, som får tastaturet til at stå godt fast på bordet.

Strømmen leveres af to AAA-batterier, der sidder i et rør bag på tastaturet. Du kan altså ikke lade tastaturet op, men må skifte batterierne, når de er brugt op.

Røret med batterierne er samtidig med til at hæve tastaturets bagkant, så du får en behagelig skrivestilling for dine håndled. Desværre er tasterne lidt glatte, så fingrene kan godt skøjte lidt henover deres overflade.

Surface Keyboard er ret tungt og ikke så nemt at håndtere. Det egner sig bedre til at blive stående på et skrivebord end til at blive slæbt med i en taske.

Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

+ God skrivestilling

+Numeriske taster

– Kan ikke lades op

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Microsofts Bluetooth-tastatur gør sig bedst sammen med Windows-produkter på en fast plads i hjemmet.

Specifikationer

Mærke
Microsoft
Forbindelse
Bluetooth
Lys i taster
Nej