Lysstyrken kan styres i fire trin ved hjælp af et par genvejstaster.

Mad Catz The Authentic S.T.R.I.K.E. 2

S.T.R.I.K.E. 2 er et solidt tastatur med gode taster, men det kan være svært at se tegnene på toppen af tasterne.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Mad Catz
7.2

S.T.R.I.K.E. 2 er et robust tastatur til en god pris. Du får ganske vist ikke en masse selvstændige medietaster og lækre detaljer som fx en vævet stofledning eller et smart program til at indstille lyset i tastaturet. Til gengæld er både tasterne og pladen, de er placeret i, bygget til at tåle lidt af hvert.

Tasternes tryk registreres af en membran i stedet for en klikkende fjedermekanisme. Derfor er tastaturet også forholdsvis støjsvagt, når du skriver på det.

S.T.R.I.K.E. 2 er godt at skrive på, selv om vi godt kunne have tænkt os en lidt større Enter-tast. Tasten er kun én række høj, og hvis man skriver blindskrift, kommer man nemt til at ramme ved siden af.

Alle tasterne er belyst bag fra, men desværre er tegnene på tasterne meget mørke, så selv for fuld lysstyrke er mange af tasterne svære at aflæse – endda selv i fuldt dagslys. Lysstyrken og mønsteret i belysningen styres ved hjælp af tastaturgenveje. Det fungerer, som det skal, men de mange forskellige genveje til at skifte mønster er ikke markeret på tasterne, så du må have fat i den lille manual til tastaturet hver gang.

Det er ingen sag, at få stillet tastaturet rigtigt an på bordet. Der er tre riller i bunden, så du selv kan bestemme, hvilken vej kablet skal trækkes, og du kan hæve den bagerste del af tastaturet ved at klappe et par kraftige fødder ud.


+ Solidt bygget

+ Støjsvagt

– Mørke tegn på tasterne

– Besværligt mønsterskift

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

S.T.R.I.K.E. 2 er et solidt tastatur med gode taster, men det kan være svært at se tegnene på toppen af tasterne.

Specifikationer

Mærke
Mad Catz
Forbindelse
USB
Antal taster
104
Lys i taster
Ja
Kabelængde
1,8 meter