Piletasterne deler plads med de numeriske taster i højre side af tastaturet.

Mad Catz S.T.R.I.K.E. 13

Mad Catz S.T.R.I.K.E. 13 er et godt og solidt tastatur, men det kræver lidt tilvænning, hvis du ofte bruger piletasterne.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Mad Catz
7.7

Det bedste ved Mad Catz S.T.R.I.K.E. 13 er tastaturets lækre byggekvalitet. Tasterne giver en fin modstand, når du trykker dem ned, og de har en lidt ru overflade, der føles behagelig under fingerspidserne. Tastaturets grundfjeld er en bundsolid aluminiumsramme, der ikke giver sig det mindste, når du hamrer løs på tasterne.

Tastaturet står godt fast på bordet – også når du slår de to skridsikre fødder ud for at hæve tasterne til en bedre skrivestilling. Det kraftige kabel er stofbelagt, så det ikke filtrer sammen, og du kan vælge mellem tre kanaler i bunden, når du skal trække kablet hen til din pc.

Fordelingen af tasterne er lidt svær at vænne sig til. Piletasterne deler plads med det numeriske tastatur, så du skal bruge en speciel tast med et Mad Catz-logo for at skifte mellem de to funktioner. Det er en besværlig manøvre, hvis du skal gøre det tit, og det er en smule irriterende, at piletasterne ikke ligger på deres egen “ø” på tastaturet, så du nemt kan finde dem uden at kigge ned. Det samme gælder i øvrigt også Delete-tasten og flere andre taster. Fordelen er jo så til gengæld, at S.T.R.I.K.E. 13 ikke fylder så meget på bordet.

Nogle af tasterne har særlige funktioner, som du kan fremkalde, hvis du trykker på tasterne, mens du holder Fn-tasten nede. På den måde kan du blandt andet skrue op og ned for lyden på pc’en eller ændre tastaturets kulørte belysning. Der er ikke noget Windows-program til indstilling af farverne, så du må ty til den lille medfølgende manual for at få lysshowet til at være, som du vil have det.


+ Gode taster

+ Solid byggekvalitet

– Ingen separate piletaster

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Mad Catz S.T.R.I.K.E. 13 er et godt og solidt tastatur, men det kræver lidt tilvænning, hvis du ofte bruger piletasterne.

Specifikationer

Mærke
Mad Catz
Forbindelse
USB-kabel
Antal taster
96
Lys i taster
Ja
Kabelængde
1,6 meter