Drejeknapperne bevæger sig i små hak, så du får en præcis fornemmelse af, hvor langt du har drejet knapperne rundt.

Loupedeck Live

Loupedeck Live er det lille og praktiske tastatur, som vi ikke vidste, vi havde brug for.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Loupedeck
10.0

Loupedeck Live giver dig en lille kommandostation med fikse genveje til Windows og dine programmer.

Vi vidste egentlig ikke, at vi havde brug for en tingest som Loupedeck Live, før den stod ved siden af vores almindelige tastatur og gjorde alting en smule nemmere. Du skal blot sætte USB-kablet i en ledig port på pc’en og installere Windows-programmet fra Loupedecks hjemmeside, så er du klar.

Loupedeck Live består af tre dele: otte regulære knapper, seks drejeknapper, som du også kan trykke ned og endelig tolv berøringsfølsomme knapper, som du selv kan ændre udseendet på. De sidste knapper er det, der gør Loupedeck Live alle pengene værd.

Som udgangspunkt har Loupedeck Live genveje til mange forskellige programmer. Drejeknapperne kan fx bruges til at zoome ind og ud i et billedbehandlingsprogram, og Loupedeck finder selv ud af, hvilket program du har åbnet, og skifter så sine genveje ud.

Vi blev især glade for genvejene til Windows. Her er en af drejeknapperne knyttet til lydstyrken og en anden til skærmens lysstyrke, så du altid har dem lige ved fingrene, uden du behøver at kigge væk fra det, du er i gang med. Der er er en direkte genvej til indstillingerne i Windows, og en anden knap er et lille stopur i sig selv, hvor du kan aflæse den målte tid direkte på knappens miniskærm.

Hvis du er utilfreds med funktionerne i en bestemt opsætning, kan du åbne Loupedeck-programmet i Windows, og selv trække nye funktioner over på knapperne. Det er utrolig nemt, og du kan også hente nye sæt af genveje fra Loupedecks hjemmeside, hvis der ikke allerede er genveje til dit favoritprogram i Loupedeck Lives software. På hjemmesiden ligger blandt andet genveje, der virker med Excel eller Google Chrome.

Både knapperne og selve kabinettet er solidt kram, og det føles helt rigtigt, når du trykker eller drejer på knapperne. De bevæger sig i små mærkbare hak, så du kan mærke helt præcis, hvor langt du har drejet dem.

Loupedeck Live kan stilles fladt på bordet, men vi foretrak at hæve den bagerste del en smule med den medfølgende bøjle, så vi kunne se på tasterne i en bedre vinkel. Uanset hvad du vælger, står Loupedeck godt fast på bordet, så den ikke rykker sig rundt, når du trykker på knapperne.


+ Praktiske genvejstaster

+ Skræddersy selv tasternes funktioner

+ God byggekvalitet

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Loupedeck Live er det lille og praktiske tastatur, som vi ikke vidste, vi havde brug for.

Specifikationer

Mærke
Loupedeck
Forbindelse
USB-C
Antal taster
26
Lys i taster
Ja
Kabelængde
2 meter