Sættet fås i enten hvid eller sort genbrugsplastik.

Logitech Signature Slim Combo MK950

Med Logitechs sæt får du mus og tastatur, der gør kontorarbejdet lidt nemmere, og du kan bruge sættet med både pc, telefon og tablet.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Logitech
8.4

Logitech har pakket den trådløse mus Signature Plus M750, det trådløse tastatur Signature Slim K950 og en tilhørende USB-adapter i et praktisk sæt med navnet Signature Slim Combo MK950.

Sættet virker med de mest udbredte styresystemer til computere, tablets og telefoner, og ved hjælp af tre knapper i tastaturet kan du øjeblikkeligt skifte mellem op til tre tilkoblede enheder, så du fx kan skrive på din Windows-pc det ene øjeblik og din Android-telefon det næste.

Vi brugte primært en Windows-pc under vores test af sættet, og vi skulle faktisk bare sætte den lille Logi Bolt-adapter i USB-porten for at skabe forbindelse til både mus og tastatur. Hvis du vil bruge sættet med en tablet eller telefon, kan du bruge Bluetooth i stedet.

Tasturets taster minder om dem, der sidder i en typisk bærbar pc. Det vil sige, at de har en lav profil og en kort tastegang. Det første gør tastaturet nemt at transportere, mens det andet desværre betyder, at skriveoplevelsen er middelmådig i forhold til et godt mekanisk tastatur.

Musen er bygget af materialer af samme høje kvalitet som tastaturet. Den lille trådløse mus fungerer upåklageligt til kontorarbejde, og den er nem at tage med sammen med din computer. Der er ingen skæve eller gabende samlinger, hvor skidt fra computertasken kan samle sig, og knapperne og hjulet er fint placeret og afstemt, så det med det samme føles naturligt at bruge musen som værktøj til styring af computeren.

Windows-programmet Logi Options+ er blandt de bedste af denne type indstillingsprogrammer. Her kan du skræddersy brugen af både mus og tastatur, så du tilknytter en hel række funktioner til en enkelt tast. Du kan fx indstille en rutine, hvor alle dine yndlingsprogrammer åbner ved et tryk på én tast. Som noget ret specielt kan du kombinere musens og tastaturets funktioner i Logi Options+, så du fx skal holde en knap nede på musen, mens du trykker på en tast på tastaturet for at udføre en eller flere handlinger, som du selv vælger.

Både mus og tastatur kører på AAA-batterier, og Logitech skriver, at du kan skrive på tastaturet i 36 måneder og bruge musen i 24 måneder, før der skal nye batterier i. Det er ret godt klaret, hvis det passer, men det var af gode grunde ikke muligt for os at teste det inden deadline.


+ Komplet trådløst sæt

+ Eminent indstillingsprogram

– Tastaturet er på det jævne

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Med Logitechs sæt får du mus og tastatur, der gør kontorarbejdet lidt nemmere, og du kan bruge sættet med både pc, telefon og tablet.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Forbindelse
Trådløs
Antal taster
108
Lys i taster
Nej