De sædvanlige F-taster er skåret væk, men mange taster har ekstrafunktioner, der kan aktiveres ved at holde Fn-tasten nede.

Logitech Pro X 60 Lightspeed

Pro X 60 Lightspeed er et trådløst tastur, der er perfekt til at tage med ud i verden.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Logitech
9.6

Logitech Pro X 60 Lightspeed er et tastatur i en prisklasse, hvor vi godt kan forvente lidt ekstra, og de forventninger bliver rent faktisk indfriet.

Tastaturet er tydeligvis beregnet til at blive transporteret. Det er nemlig ekstremt kompakt med tætsiddende taster, der samlet set kun fylder 60 procent i forhold til et tastatur i fuld størrelse.

Allerede fra fabrikken er Pro X 60 Lightspeed pakket ned i sin bundsolide transportæske. Æsken har et hårdt ydre i slagfast plastik, og dens to dele holdes sammen af en stærk lynlås. Det indre af æsken er blødt og passer godt på tastaturet undervejs. Her er plads til både tastatur, ladekabel, USB-adapter og de ekstra taster.

Når Pro X 60 Lightspeed skal i brug, skal du bare sætte adapteren i en ledig USB-port på computeren. Adapteren er så lille, at du uden problemer bare kan lade den sidde i computeren under transport. Hvis du også har en mus i samme serie fra Logitech, kan du bruge den samme adapter. Alternativt kan du bruge Bluetooth og på den måde forbinde tastaturet med en telefon eller tablet.

Det er en fornøjelse at skrive på tasterne, der giver god respons, når du trykker dem ned. Kontakterne under hver tast giver stort set samme modstand hele vejen, når du trykker dem ned. Det giver en høj skrivehastighed, men hvis du skriver flere timer hver dag, kan det også være en smule trættende for fingrene. Til spil er de hurtige taster helt perfekte. Tasterne er fint lyst op, så du også kan aflæse dem i mørke omgivelser.

Stort set alle tastaturer i dag har en forvirrende blanding af de nordiske bogstaver Æ, Ø, Å, Ä og Ö på tasterne. Vi har næsten lyst til at give Logitech en krammer for at levere et par ekstra taster med tastaturet, så du selv kan vælge, hvilke af de fem separate bogstaver der skal placeres hvor på tastaturet.


+ Hurtige taster

+ Stærk transportæske

+ Separate taster med de nordiske bogstaver

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Pro X 60 Lightspeed er et trådløst tastur, der er perfekt til at tage med ud i verden.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Forbindelse
USB-adapter, Bluetooth
Antal taster
61
Lys i taster
Ja, RGB
Kabelængde
1,8 m
Andet
Batteritid: 65 timer