Logitech MX Mechanical har numerisk tastatur, men du kan også købe det i en mindre version uden de ekstra taster.

Logitech MX Mechanical

MX Mechanical er godt tastatur, der nemt forbindes med op til tre enheder.

af Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Logitech
8.7

Logitechs nye trådløse tastatur, MX Mechanical, kan nemt kobles sammen med både tablet, telefon og pc.

I øverste række på tastaturet sidder tre taster, som du kan bruge til hurtigt at skifte mellem op til tre sammenkoblede enheder.

Vi koblede MX Mechanical sammen med vores test-pc ved hjælp af den medfølgende USB-adapter og der efter til en Android-telefon og en iPad via Bluetooth. USB-adapteren er så lille, at du uden problemer kan lade den sidde i computeren under transport.

Der var ingen problemer med at få forbindelse til de tre enheder. Når du kobler sammen via Bluetooth, viser telefonen en talkode, som du bare skal taste ind på tastaturet for at godkende, og så er du klar til at skrive løs.

Tasternes lyd er afdæmpet og behagelig. Tastegangen, altså den afstand som hver tast kan tastes ned, måtte godt være lidt længere for vores skyld. Det skete ind imellem under vores test, at vi ikke fik trykket tasterne ordentlig ned, så vi kom til at springe nogle bogstaver over.

MX Mechanical er beregnet til at blive brugt med forskellige computere, som bruger hver deres sammensætning af taster på tastaturet. Det gør det ret besværligt at finde frem til det rigtige specialtegn ud af flere dobbeltgængere, hvis du fx får brug for et dollartegn eller et @. Hvis du ikke ved, hvor tegnet, du skal bruge, sidder, er du nødt til at prøve dig lidt frem.

Tastaturet virker i op til 15 dage på en opladning. Det er baggrundsbelysningen på tasterne, der æder det meste af strømmen, så hvis du slukker for det, lover Logitech op til 10 måneders batteritid fra MX Mechanical.


+ Kan forbindes til tre enheder

+ Behagelige taster

– Specialtegn har dobbeltgængere

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

MX Mechanical er godt tastatur, der nemt forbindes med op til tre enheder.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Forbindelse
Bluetooth, USB-adapter
Antal taster
104
Lys i taster
Ja, hvidt lys